Oktober i Børgefjell
Siste dag i høstjakta. Bare noen av trærne har igjen lauv, og resten av gjengen har dratt hjem. Dermed må man være fotomodell selv.
Bildet inngår i albumet På tur i Midt-Norge - Bilder fra turer i Midt-Norge. En landsdel med både kjente og ukjente naturperler.
Utstyr
  • Nikon D70
  • 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger318
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_112929} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Thomas R.

Oi, lekkert vær og fine farger, skjønt man kan jo alltid ønske seg litt kveldssol. Modellen kunne kanskje posa litt mer inviterende til kamera?
Randulf V.

Kanskje det hadde vært aller best med en helt annen modell. Har en versjon hvor jeg har drikkeflaska i venstre hånd, og derme ikke dekker for ansiktet (så får jo hver enkelt vurdere om det er fordelaktig) På den vesjonen er modellen imidlertid synlig anspent - så jeg syns denne ble best.

Randulf
Kurt S.

Flott bilde av vakker natur. Fikk lyst til å ta en slik tur i fjellet. Da har du allerede oppnådd noe med bildet. D.v.s du gir folk lyst til å komme seg ut-:)
Fin komposisjon. Elva gir fin dybde og ellers fine, naturlige farger.
Når det gjelder modellen: Plasseringen synes jeg ble helt ok. Det blir lett slik at betrakteren følger blikkretningen til modellen. Mulig det derfor kunne gjort seg at han kikket på skrå oppover elva, og på en måte innover i bildet.
Uansett: Et forfriskende og fint bilde.
mvh Kurt S.
Svein B.

Finfint Randulf! Tenker vannslurken smakte godt! Har egentlig ingenting å utsette på noe i bildet, pen turdokumentasjon av en fin høstdag i fjellet.

Mvh
Svein B
Roger K.

Hei,
Nydelig bilde av flott natur. Med personen i bilde formidler du på en fin måte en som tar seg igjen, nyter og bruker den flotte naturen. Han kunne vel ha vært snudd og vridd på, men dette var øyeblikket. Likte dette godt.

Mvh RK
Jan-Eilert P.

Hei Randulf. Jeg syns SB sier det meste her- Fin turdokumentasjon fra Børgefjell.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu