Istid
Bildet inngår i albumet Hva er ...? - Jeg (for-)undrer
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D500
  • Nikon Nikon 16-80mm VR f/2.8~4 DX AF-S E N ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1129766} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .
Her er et i og for seg ordinært naturfenomen - islag med sprekker og strukturer - kreativt utnyttet til en god komposisjon. Den litt spesielle bygningen til høyre på bredden øverst i bildet virker litt forstyrrende, det er vanskelig å se hva det egentlig er, og jeg tenker at en alternativ komposisjon hvor bredden på andre siden var utelatt. Åpenbart vanskelige lysforhold synes å være godt håndtert, og særlig i nedre del av bildet ser jeg fine detaljer. Reflekser i isflaten er meget fascinerende å se. Totalt sett synes jeg dette er meget tiltalende bilde. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Kristin B.
Takk for konstruktiv tilbakemelding. Jeg burde kanskje ha lagt inn mer lys på bygningen, som er en karakteristisk badehusbygning. Siden det er så mange bilder av bygget, som er fotogent, ønsket jeg å lage en annen variant, hvor det vises på en annen måte. Jeg tenkte at alle linjer pekte inn mot badehusene, så her må jeg nok jobbe mer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu