X-H1_21_01_01 - Skøyta
Skøyta som ingen vil ha ...
"Denne skøyta ligger ulovlig på brygga: – Vi tør ikke dra ut strømmen av frykt for at den skal synke" - står det i lokalavisa
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-H1
  • Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R LM WR
  • Brennvidde51.6mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1129791} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
Det var fine kombinasjoner her, den gamle skøyta med et design det står respekt av, de gamle bygningene og den åpenbart helt moderne til venstre. Her er fine detaljer og glimrende behandling av lyset. Er X-H1 blitt favorittkamera? Det kan jeg i så fall forstå, for deg gir åpenbart meget fine detaljer og nyanser i lys og farger. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takk for inngående kommentar, Kjell Øyvind!
- Når det gjelder Fujifilm så har nok X-H1 blitt mitt mest brukte kamerahus for slike fototurer hvor jeg ikke vet hva jeg skal fotografere på forhånd. Det + det nydelige XF16-55mm f/2.8 objektivet på - da er jeg rustet til det meste. Forskjellen fra X-H1 og X-T2 er først og fremst det solide, gode grepet på X-H1 og display med de viktigste dataene opp på toppen av huset. Da har jeg til enhver tid oversikt over eksponeringen.

Hvis det er fortrinnsvis gatefoto jeg planlegger, så er mitt X-Pro2 + XF23mm f/2 det som gir meg mest og er raskest å betjene - kan bruke det med én hånd, så hendig er det.

Mvh,
Walter
Keshav N.
Flott velkomponert gatebilde med skøyta som midtpunkt. Fine farger.
mvh Keshav
Walter S.
Takk også til Keshav, som kom inn noe senere ...
Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu