Blind kvinne i matutdelningsprogramm Tbilisi Georgia.
Bildet inngår i albumet Georgia 04 - Bilder i denne serie er tatt i oktober 2004. Jeg var på fotooppdrag for Øst-Europa Misjonen. Skulle dokumentere deres arbeid der. Gamlehjem (Der jeg bodde) Matutdelning til nødlidende mm.
Utstyr
  • Canon EOS 30 date
  • Canon EF 24 mm
  • Brennvidde24mm
  • Blender-
  • FilmtypeNeg
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger352
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_112989} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Lars-Anders M.

Jeg ser selv det uheldige i å bruke blits rett på. Men det var mørkt i huset, så jeg hadde ikke noe valg. Jeg var på fotooppdrag for Øst-EuropaMisjionen. Georgia er ett meget fattig land. Alt har liksom bare stoppet opp. Dette hør vi ikke noe om på radio og tv. Hvor er de Norske massemedia? Ser de bare Irael-Palestinakonflikten og problemene i Irak?
Avsluttet .

Bra dokumentasjonsbilde og uttrykk på damen. Tror et lavere standpunkt med litt tettere utsnitt - men allikevel endel av miljøet rundt, hadde blitt bedre. Ellers bra dette!
leif b.

Et veldig bra reportasjebilde med ettertanke.
Kansje noe for oss som syter over alt.
Lars-Anders M.

Ok Tommy. Takk for kommentar.
Avsluttet .

Synes ikke det tekniske, blits rett på osv. betyr noe her. Innholdet er viktigst, og det er bra. Komposisjonen har jeg nevnt. Meget gode poenger du kommer med i din egen kommentar.
Venche J.

Flott reportasjebilde Lars-Anders.

Du har rett med hensyn til de norske mediene, og det er ikke bare der de er fraværende.

Ble det kun en bildedokumentasjon, eller kan vi lese om dette et eller annet sted?

Wenche.

Roy S.

fin og sterk skildring Lars-Anders

Roy
flemming r.

Et stærkt billed af livet.
Janne L.

Et sterkt bilde. Jeg liker at du har med litt omgivelser. Det gjør bildet.
Janne
Lars-Anders M.

Wenche. De har startet ett gamlehjem for meget fattige gamle mennesker. Nu er det startfasen og det er tre damer som bor på hjemmet. Planen er att folk skall kunne ha fadderåldringer som noen har fadderbarn. Så er du intressert kan du kontakte Øst-Europa Misjonen.

Jeg tog 8 ruller negativ farvefilm, 7 ruller dias og ca 150 digitale bilder. Har ikke fått mina diabilder enda. Vad jeg ellers skall bruke dem til er ikke helt klart. Men noen kommer sikkert ut på Fotofil.no
Lars-Anders M.

Øst-Europa Misjonen. Driver med mye annet i Georgien. Støtte til kirker, Matutdelning til fattige(både gamle og unge) som dette bilde kommer fra.

Etter Sovjetunionens kollaps har mennesker i dette landet mistet arbeid, pensjion og verdighet. Folk som jobbet på fabrikker i mange år og som hadde rett til pensjion, får ikke det de trodde. Kun 7 dollar i månten. Dette rekker ikke til mye. Mange har hverken strøm eller gass. Ja de sulter rett og slett.

Hele landet ser ut som en søppelfylling.

Og her i norden er vi opptatt av bagateller.

Erland P.

Hej
Et stærkt og godt billede
erland P
Johan K.

Et bra reportasjebilde som gir inntrykk.

Meget bra

Johan
KG S.

Stark bild Lars-Anders! en sån som borde få oss stressade välfärdsmänniskor att stanna upp o fundera lite. Hoppas arbetet därborta går bra o att inte för mycket av kraften måste ödslas på byråkrati och bestickning. Jag tycker att blixtljuset bara förstärker känslan av äkta dokumentär. Stå på!
Inger-Lise S.

Sterkt bilde.Gir ettertanke dette.

mvh Inger-Lise
Frank W. G.

Herlig bidrag fra deg. Dine bilder får meg alltid til å trekke på smilebåndet. Ikke det at jeg ikke gjør det ellers, men bildne dine bidrar helt klart til det de å.

Frank
Lars-Anders M.

Tusen takk dere. Jeg ønsker formiddle noe med dette bilde.Takknemlighet for allt godt vi har og muligheter att dela med seg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu