Man trenger ofte en pause.
Utstyr
  • Nikon Df
  • Nikon 85 1,8.
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger233
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1130295} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Øyvind B.
Jeg trekker meg tilbake nå for en lengre periode.
Prøver, men finner lite som inspirerer til deltagelse Bildekritikken.
Mvh Øyvind.
Jon S.
Mot vårparten vekkes iallfall jeg til live i en større grad. Håper selfølgelig på et gjensyn med deg. Takker deg så langt for bilder som jeg på et vis tvinges til å fullføre på egen måte. Din underfundighet og dypdykk med tilhørende teknikk har vært en fryd å følge. Også dine kommentarer. Pausebildet ditt nå er intet unntak. Mvh Jon
Roar B.
Ulempen med deg, Øyvind, er at du er en pokkers så dyktig fotograf, som har visjoner om foto som noe langt mer enn motiver det finnes mer enn nok av. I tillegg har du den sjeldne egenskapen å kunne bidra med kreative og innsiktsfulle kommentarer, høyt hevet over mainstream svada og taktiske manøvrere med dårlig skjult agenda. Et paradoks, men nettopp derfor blir det problemer å "overleve" i et forum som dette. Der flesteparten av din kaliber for lengst har gitt opp ambisjonene og tilsynelatende forlatt skuta for godt.
Jeg er en av de som burde ha støtta deg mer, men kjenner også på dette dalende engasjementet i et vissent forum som mer og mer forvitrer.
Roar B.
Interessant bilde forresten:
Vel oppe ? Eller på kanten av stupet ?? :)
Gunnar F.
Her som ellers i livet, gjelder det å finne balansen - noen må ty til et rekkverk, andre en hånd å holde i. Selv om du ikke finner inspirasjon her inne, er det sikkert mange som inspireres av deg og dine bilder. Håper pausen blir kort og du finner motivasjon og inspirasjon for å delta igjen - setter stor pris på din ærlige og saklige bildekritikk.
Mvh Gunnar
Roar B.
Enig med Gunnar i all ros til "trådstarter". Ser Øyvind har lang fartstid (2003) og har nok registrert det samme som meg og andre at forumet har gjennomgått store forandringer siden da. Og at fotografer med ambisjoner utover det 'hverdagslige' stadig snevres inn til det marginale for til slutt å forvitre helt.
I fotballverden operer vi med divisjoner men allikevel tilbud til ALLE. Hvorfor skal det være så vanskelig å få til dette på Bildekritikken? To kategorier, det holder i massevis! Kanskje vi da får tilbake noen av de abdiserte? Eller disse "ukjente" som stadig er innom hver måned og vinner konkurranser. For de finnes tydeligvis fortsatt der ute, men mangler antagelig motivasjon slik situasjonen har utvikla seg, tror jeg..
Åge M.
Har hatt stor glede av deg, både mhp bildene og kommentarene dine. Du har vært et friskt pust her på BK. Følte vi "fant tonen" litt, satt stor pris på det. Håper du kommer tilbake senere.
Øyvind B.
Tusen takk til Jon S., Roar B. Gunnar og Åge.
Veldig hyggelig å høre at min tilstedeværelse her kan være til inspirasjon for andre.
Mange flinke fotografer her bildekritikken.
Er bare meg som føler at jeg har mistet noe av gløden og tenkte det var ok å melde fra at jeg blir lite aktiv i en periode fremover.
Roar: Jeg tror hun er utslitt av jobb og huslige plikter.
Slik sett er hun kanskje på kanten av stupet.
Mvh Øyvind
Keshav N.
Fint og drømmeaktig bilde. Jeg glemmer aldri din kommentar på en av mine første bilder og hvor fint bildet ble etter ditt endringsforslag.
Håper du kommer tilbake.
mvh Keshav
Emil C.
Flott uskarp bakgrunn.Fine s/ h kontraster
Arild T.
Trist at du gir deg for en stund, Øyvind! Er det på grunn av mangel på bilder av fotogtafer som prioriterer samme sjanger som deg eller savner du mangel på respons? Personlig prøver jeg å kommentere litt av ulike sjangrer, selv om det ikke kanskje er min favorittsjanger. Men prøver å like , likevel. Å ikke kommentere på sjangrer man selv ikke liker, er en falitterklæring, etter mitt syn. For tiden hører jeg mye på eksperimentell jazz, som jeg ikke liker spesielt, men prøver å like det ved å lytte aktivt og dra inn inntrykkene. Skulle ønske at flere på dotten hadde prøvd å like og forstå noe de ikke i utgangspunktet likte av bilder.

Ønsker deg snart tilbake med dene ærlige kommentare og tankevekkende og interessante bilder!

Så til bildet. Har studert dette bilde mye og det gir meg nye assosiasjoner og tankesprang hver gang! Med andre ord, et bilde som er severdig!


Hilsen Arild
Jostein S.
Hei
Når det gjelder tittelen så er jeg ikke sikker på om jeg henger helt med
Det gjelder å ha riktig fokus er kanskje et stikkord!
Men når jeg leser hva su skriver så blir man bare oppgitt
Flere og flere dropper ut for kortere eller lengre tid, og det er tankevekkende
Det er noe som bør bekymre de som står bak dette forumet
Det virker som flere har gitt tilbakemeldinger på det, men ingen ting skjer.....
Har vært inne på tanken selv. Det gir fint lite tilbake å være med her. Lite inspirasjon å hente, og da forsvinner mer og mer interessen
Du må ikke gi deg Øyvind! Dette forumet trenger bildene dine
Øyvind B.
Takk Keshav, Emil, Arild og Jostein.
Ingen dramatikk i dette.
Jeg gir meg absolutt ikke og jeg hadde kanskje ikke trengt å si noe.
Tenker at dette forumet er en slags dugnad der vi som brukere setter malen for hva som serveres av bilder og hvordan de kommenteres.
Mener at man bør kommentere bilder her uavhengig av egne utlegg bilder.
Det vil jeg sporadisk fortsette med og kanskje kommer inspirasjonen tilbake for utlegg egne bilder igjen.
Noen ganger får man bare nok av seg selv.
Da tenker jeg at for meg er en annonsert pause det beste enn bare å forsvinne ut i taushet.
Vil selvsagt at Bildekritikken skal bestå og håper at jeg kan komme sterkere tilbake og bidra med både hyppigere kommentering og utlegg bilder.


Mvh Øyvind

Emil C.
Til Øyvind: Jeg ser også at du trekker deg en tid framover fra Foto.no. Mistet spiriten? Mitt råd er: Når du har fri i helgene fra jobben din sett deg opp etter en frisk morgen dusj og drikk en nytraktet god kopp kaffe og bare slapp av uten noen mennesker i rommet. Kort sagt .Kjenn mindfullness komme til sinnet og ånd sinnet ditt i fred og ro. Når Leo Fender kom med el-gitaren Stratocaster i IUSA i 1954 lo mange av han.Kritikere kalte rett og slett gitaren for en padle åre. Og det er hva dine footgrafier er på Foto.no Fender Stratocaster er i dag brukt av verdens stjerner som Mark Konpler,David Gilmour,Eric Clapton etc. Ikke noen tvil om at Leo Fenders ideer som ble skapt i et lite skur i et radio verksted i 1954 har holdt mål. Slike oppfinnere som også Thor Heyerdahl som ble betvilt teorier til er store folk i dag.Man sitter mye framfor PC en når en er på dotten. Mitt råd er .Ta frisk jogge tur og spis sunt,gjerne mye frukt og grønt og mye fet fisk som laks . Kostholdet og morsjon har mye å si for helse og velvære.Så håper jeg at du får gnisten og spiriten tilbake og kommer for fulle seil tilbake hit til Foto.no
Emil C.
Øyvind: Til slutt: Det jeg egentlig mente med mitt skriftlige innslag om Leo Fender er at han var oppfinnere som turte eå gå nye veier i rocken oppfinnelser av el-gitarer. Og slike folk som deg som har lagt det nyskapende og kreative siste fotografiet ditt her på Foto.no er både nyskapende og utradisjonell. Og folk i dette samfunnet som sagt går nye veier og er utradisjonell blir ofte overkjørt av idioter som bare har gått heller i sin egen ræv i årtider.Mitt råd:Pust ut og kjenn roen komme.....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu