2021-61-Nikon Df
Disse evindelige lupinene. - Men vakre i junikvelden, det er de...
Fra dypet av min maskin.
Bildet inngår i albumet " Herregårdslandskapet i Rygge " - En bildevandring i Norges mest storslagne og gjennomførte herregårdslandskap. Den 13. sept. 2013 ble, - i middelalderen som nabogårder, seinere sammenslått som gods, - gårdene Værne Kloster (Johannitterkloster - som etterhvert utover i middelalderen helt eller delvis eide 186 gårder, så krongods og deretter herregård) og Huseby (Middelalders maktsentrum) fredet av Kongen i Statsråd. I dette store landbrukspregede rommet ligger det også fire naturreservater og et stort antall fornminner. Noen steinkast syd for Værne ligger Evje Herregaard med sitt noe mer beskjedne uttrykk. Denne gården inngår ikke i landskapsvernområdet med unntak av to reservater; bøkelunden Kajalunden og Vardåsen.
Utstyr
  • Nikon Df
  • Ai-S Nikkor 2.8/20 mm.
  • Brennvidde20.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetRAW, ISO 200.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1131732} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jorunn V.
Et nydelig sommerbilde! Flotte farger og god komp!
Per L.
Veleksponert og godt komponert sommerbilde med et utall av de elskede/hatede lupinene i forgrunnen! De røde bygningene gjør seg godt i bildet og fargene forøvrig virker naturlige! Mvh Per
Jan-Erik S.
Kraftige fine farger i det flotte sommerbildet ditt. Lengter virkelig etter sommer når en ser bildet ditt.
SveinM M.
Herlig sommerlig:)
Walter S.
Herlig sommer på Dilling!
Mvh,
Walter
Roar K.
Vakkert med lupiner i diverse farger selv om disse jo idag blir ansett for å være ugress fordi de brer seg så villig - også der man ikke vil ha dem.

Roar
Olav Bjarte K.
Tusen takk for hyggelige ord!
vh.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu