Fattigmannssommer
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1132522} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Evelyn S.
Mild tittel i forholdet til bildet. Den underdriver litt. Men kanskje nettopp derfor passer den. For bildets uttrykk gjør inntrykk. Litt usikker på om grene/treet oppe i venstre hjørne forstyrrer.
Morten T.
Stekt bilde med mange assosiasjoner og mulige tolkninger. Trærne viser på en måte tankene til personen. Tittelen viser kanskje til de nakne/fattige trærne uten blader og som igjen viser til personens opplevelser/tanket. Den røde tonen i bildet forsterker kanskje en slags frustrasjon eller lignende. Uansett - veldig bra bilde med mye innhold! Mvh Morten T
Arvid K.
Nei dette forstår jeg ikke 'bæra' av. Ei heller hvordan 'nakne/fattige trærne uten blader og som igjen viser til personens opplevelser/tanker'...?? Vel, jeg har vel blitt for gaml ganske enkelt.
Arvid K.
Må bare legge til at i gamle dager ville vi ha sakt at dette var en utilsiktet dobbelteksponering.
Sookie Sirene H.
Fattigmannssommer er den norske oversettelsen for uttrykket "Indian Summer". En svært varm periode. Takk for kommentarene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu