Aurora on the rocks
Delt førsteplass i konkurransen med tema mørke her inne på siden. Det fikk frem smilet :)
Utstyr
  • SONY ILCE-9
  • Laowa 15mm F2
  • Brennvidde15mm
  • Blenderf/2.0
  • Lukker15s
  • Nei
  • AnnetBildet er satt sammen av 2 eksponeringer. Ingen snø eller måne, så helt mørkt ute. En eksponering for forgrunnen, og en eksponering for nordlyset.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1132685} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ståle B.
Velfjortjent resultat! Vanvittig flott nordlysbilde.
Keshav N.
Enig med Ståle, et usedvanlig godt nordlysbilde.
mvh Keshav
Bjørn Eirik B. H.
Absolutt et flott nordlysbilde og en velfjortjent førsteplass. Det er fra Bleik antar jeg?

Herlig komposisjon, og godt utsnitt av nordlyset til tross for at det er ikke like lett alltid å forutse hvordan det blir å bevege seg under eksponeringen. Liker godt grønnskinnet i fjærsteinene og sløringen på vannet kler bildet utrolig godt.

Blir vel mer en nysgjerrighet enn pirk, da det absolutt fungerer slik det er, men lurer på hvordan det hadde tatt seg ut om hvitbalansen var tatt et par små knepp ned for å dempet "brunfargen" litt? Can't argue with sucess likevel, så 1.plass er 1.plass og vel fortjent:)
Asle B.
Takk for fine tilbakemeldinger.
Ja dette er fra Bleik på Andøya.
Å få sammen dette bildet var egentlig en liten kamp. Det var så mørkt ut denne kvelden at det var umulig å få med noe annet en nordlyset i en eksponering. Spesielt når det lyser så sterkt og svinger så fort. Uten å ha tallene foran meg, så var nok eksponeringen for nordlyset på iso6400 og rundt 1sec, mens for forgrunnen er jeg på 15sec og litt mindre iso. Sony A9'en har ganske ok filer når det er litt iso, men her lot det seg ikke gjøre å få endret veldig mye på fargene uten at filene brøt sammen. Jeg var fornøyd med at det ble et resultat, men hadde ikke trodd at det ville komme til topps i noen konkurranse. Nordlyset er jo ok på bildet, men selv tror jeg det er forgrunnen som fenger her....eller?
Ståle B.
Forgrunn er virkelig fin og behagelig, formen på øya er tøff, men det som fanget min oppmerksomhet først var nordlyset, som ligner på en hånd som er i ferd med å gripe tak i øya. Føler det meste treffer her. Også bruk av kort lukkertid på nordlyset er et pluss.
Hans Rich. A.
Spennende og livlig nordlysfoto i flotte omgivelser.
Mvh Hans Richard
Emil C.
Godt eksponer eksponering av et Nordlys og flott bruk av lang lukkertid slik at det ble det rettet sløret i vannet
Rolf L.
Utrolig fint bilde og litt annerledes en nordlysbilder flest. Fin fjære med fjelltoppen midt i og nordlyset som prikken over i-en.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu