Selgerne
De sto overalt. Ved hver eneste kurv fallbød de varer. Med hendene viste de kundene hvor de skulle stoppe, og hvor inngangen til butikken var. En kunne tro de var gjetere. Som en saueflokk fulgte i alle fall folk anvisningene, gikk fra kurv til kurv, plukket med seg noe her og noe der. Så gikk de inn i butikken. plukket med seg litt mer, og gjorde så opp for seg i kassen, hvor pengene formelig trillet inn.
Bildet inngår i albumet Guys and dolls -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger229
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113272} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Utrolig ''levende'' dukker du har fanget opp her. Den greia som stikker ned i øverste venstre hjørne irriterer meg litt, men ellers en fin greie dette. Om du kapper vekk litt på venstresiden mister du mye dybde + den ''ekte'' personen der fremme, så det er ikke noe alternativ. Du kunne eventuelt alternativt ha kuttet toppen en cm over øret til den nærmeste dukka.
Kristoffer L.

Takk for innspillet, Tommy. Jeg vet ikke hva greia øverst til venstre er, muligens et markisebeslag? Jeg har tenkt på dette selv, og har faktisk liggende en versjon som er beskjært slik du foreslår. Så fant jeg ut at jeg nødig ville miste dukken over kassaapparatet, øverst til høyre. Dermed ble det som det ble, et minste felles multiplum. ;-)

- Kristoffer
Camilla N.

Det er så coool å se de dukke bildene dine...!
De er jo ikke noe man legger spesielt merke til, og egentlig er de jo ganske latterlige der de står skallede på rekke og rad....stive i forskjellige posisjoner. Du får de frem i et helt spesielt ''lys''.....You go!!!!!!!!!!
Kristoffer L.

Tusen takk, Camilla!

Dette varmet skikkelig. ;-)

- Kristoffer
Bjørn H.

Innpåslitne selgere kan være kjiiipt det Kristoffer ....håper de ikke lurte deg alfor mye :))

bildet er kult og tittelen underbygger godt ...

Stå på med serien din du ..

Bjørn ;¤
Avsluttet .

Hei!
Tittlen kunne ikke vært bedre!!! perfekt! (og det er skjelden)
Bra dybdeskarphet, og kule utrykk her, bra du har fått med refleksjonen i vinduet også, det gjør mye for bildet! spesielt dukken øverst til høyre.. Kjempe bra!!

Mvh
Mikal §trøm
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu