Når man slipper opp for idéer ....
... så tar man bilder av det som er nærmest :o/
X-T2_19_02_07 Frstd 23+16mm
Bildet inngår i albumet Glansbilder - Bilder som bare jeg liker ...sterke farger, kontrast og med høy "glansbilde"-faktor!
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • Fujinon XF 23mm f/2 R WR
  • Brennvidde23.0mm
  • Blenderf/3.2
  • Lukker1/680s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1132730} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Olav Bjarte K.
Det er ikke vanskelig å forstå at frustrasjonen kan melde seg hos en ivrig, flittig og iherdig fotograf som har lagt ut 100-vis av severdige bilder. Jeg kan ofte oppleve det samme, men forsøker å oppsøke mine favorittsteder til forskjellige årstider og i skiftende lys. Mange filer på lager er godt å ha da etterarbeidet for meg er en avslappende og grei hobby. Du bor midt i smørøyet til de beste motivene i Østfold (fylke!), noen av dine beste har du funnet ganske nær dørstokken din.
Hold ut, snart er scenen satt for vårlige motiver på dine vanligste stier... Oops! bildet ja - mystisk bakgrunn som kanskje understreker tiden vi lever i.
vh, - bj.
Roar B.
Forstår ikke helt hvordan det kan være mulig å gå opp for idéer. Særlig nå med Corona trusselen hengende over by og land gir det egentlig kjempemuligheter til å tenke nytt.
Finnes jo mengder av motiver rett uttafor stuedøra (ja, innafor også) bare en ser seg om og dreier litt på "normalen". Har selv prøvd ut konseptet og det fungerer, overraskende godt faktisk.
Evelyn S.
Jeg måtte tenke meg litt om her, før jeg skjønte hvor du har plassert kamera. Og jeg syns det gir en spennende effekt, med det ruglete underlaget som også speiler seg i bilvinduet. Bilen i bakgrunnen med de røde lyktene var en artig del av bildet.
Arild T.
Et kreativt og flott bilde med fine fargenyanser og strukturer!

Arild
Walter S.
Takk til Olav Bjarte, Evelyn ogh Arild for kommentar!

@Olav Bjarte: Det er mye som "trykker" på frustasjons-fronten for tiden. Denne isolasjonen som man er pålagt gir en del begrensninger for fri ferdsel, og frykten for å bli smittet gjør jo at man stort sett holder seg hjemme.

@Evelyn: Det ruglete underlag er en ren manipulasjon. Ble plutselig "fanget" av styrtregn mes jeg fotograferte med min X-E2 som ikke er værtettet. Måtte søke tilflukt i bilen og ventet været ut. Selve bildet ble noe kjedelig, så jeg kolierte inn en fil med grove strukturer rundt selve motivet.

@ Arild: Som du ser i forklaringen over, så er selve strukturen i bildet kopiert inn som en manipulasjon for å lage et spesielt uttrykk.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu