Pilgrim ved reisens slutt
Regner med at jeg ikke er den eneste som har benyttet meg av dette motivet her på foto.no, men jeg legger det ut alikevel.

Bildet ble skutt da folkehøgskolen min var på pilgrimstur til klosteret på Selje. Hula på bildet regnes som norges eldste kirke.

Jeg setter pris på alle kommentarer, kritiske eller ei.
Utstyr
  • Pentax PZ-1P
  • Pentax SMC Pentax-FA 50mm F1,4
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodak TMAX
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger581
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113276} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Marius Nergård P.

Ålreit. Jeg synes at pinnen, eller hva det nå er, som går opp til venstre for deg, forstyrrer litt. men det er jo ikke sikkert det var så lett å gjøre noe med den... Ellers et helt fint motiv.

Marius
Inger Lene H.

Fint bilde! Ser ut som en ettertenksom pilgrim. Kan kanskje være enig i at den lille pinne forstyrrer noe, men det plager meg ikke veldig! Fin siluett ut mot havet og fin diagonal i bildet. Landet helt til høyre i horisonten forstyrrer mer enn pinnen...syns jeg da! Men fint bilde! ;)

-il
Steinar Dahlen V.

Vel sidan fotografen står inni synnøva hula (heller ka den no heite husker ikkje heilt) så gjær det at det blir litt mørkt bilde .. Men det gjør ingen ting med dette bilde . men pinnen som ligger ved venstre fot burde fjernes

Men bilde synast eg var fint !! Har sjølv vært på seljøya og synast det er fin der. håpar og få anledning til og dra ut til seljøya snart !!
Einar E.

Hei alle sammen, takker for kritikken, er enig i at ''pinnen'' er litt irriterende, desverre var det en fastmontert jernstang som tydeligvis hadde en eller annen støttende effekt på noe. Så rent fysisk kunne den ikke fjernes, kunne vel ha gjort det i photoshop, men er ikke helt fan av å manipulere bort slike ting.

Det er riktig at bildet er mørkt ettersom jeg er inne i hula, og det var jo nettop denne siluetten jeg var ute etter. Forøvrig tok jeg flere bilder, bl.a har jeg en versjon hvor alt utenfor er helt utbrendt, men jeg foretrakk tilslutt denne med bakgrunn.

Inger, jeg er enig, landet forstyrrer faktisk mere en jernstanga. Det burde jeg ha lagt merke til, mon tro om ikke en av de andre versjonene er uten dette?
Marcelo V.

Liker dette bildet godt. Siluettbilder er ikke enkle. Men du har fikset dette på en grei måte. Det eneste jeg savner er ei ramme rundt bildet.
MV
Avsluttet .

Godt bilde Einar! Virkelig godt, uansett om motivet har blitt brukt av andre før deg. Du har klart det veldig bra.

Syns du burde beskjære bildet slik at gitteret nederst til høyre blir borte, -det forstyrrer den nydelige roen i bildet. Også ville jeg hatt svart bakgrunn, fortsatt med hvit ramme. Bare småplukk altså, ettersom det er et godtgodt bilde.

:-)

_margrete_
Bjørnhild S.

Dette var stilig! Veldig orginalt og spennende bilde, dette vil jeg nok ha i tankene mine en stund. Den sorte stolpen til venstre i bildet hadde kanskje ikke trengt å være der?

Gratulerer med å ha kommet inn på Fotofagskolen, gled deg!

-Bjørnhild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu