2021-104-Nikon D7100
Fra Ryggekysten.
Nok en overligger, denne gang et bilde i "Jesus just walked by"-kategorien. Her etter en tur over Oslofjorden. God påske!
Bildet inngår i albumet " Langs bygdeveier, stier og tråkk i Rygge " - Bilder fra kulturlandskapet og kystmiljøet, hit og dit, på kryss og tvers.
Utstyr
  • Nikon D7100
  • AF-S Nikkor DX 3.5-5.6/16-85 mm VR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetRAW, ISO 100.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1133129} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Keshav N.
Flott og malerisk med nydelige farger.
mvh Keshav
kaare F.
et fint bilde med fine farger bra
Walter S.
Din egen Kategori-benevnelsen med "Jesus"-forbindelsen var noe "svevende" og lite "håndfast", men jeg er enig at det nesten var noe sakralt over det, hvis man har slike tilbøyeligheter, spesielt i disse Påske-dager - Men, et "himmelsk" bilde er det med opplevelser i 3 plan!

- Forgrunnen er jo så dynamisk, at bildet neste kunne stå på det alene. Den spenstige buen i stranden med duggfriskt gress gjør at man bare må følge linjen bakover til svaberget.

- Mellomgrunnen gir oss spennende menneskelig interaksjon med personer i både avslappende og i aktiv situasjon. Fisking er spenning!

- Så var det bakgrunnen med DEN himmel, noe som straks får meg til å tenke på Michelangelo og hans sakrale dramatikk.
:o)
Et bilde jeg skulle ønske jeg hadde tatt.
Mvh,
Walter
Olav Bjarte K.
Takk for kommentarene!
@Walter: Vel, siden du nevner det sakrale så er du inne på noe. Lys som sterkt stråler ut fra baksiden av en gullkantet sky er en mye brukt allegori i bilde- og kirkekunsten både i renessansen, rokokkoen og barokken. - Her sitter ørsmå mennesker på berget og betrakter fenomenet. Det er altså ikke helt tilfeldig at jeg la ut bildet nå i påskehøytiden. Sjargongen ...walked by... er av enkelte benyttet som benevnelse på denne type himmelfenomen, enten lett humoristisk, eller i en dypere mening. Hva vet vel jeg...
vh.
Hans Rich. A.
Fint lys "uti der", og de på svaberget og fotografen nyter synet vil jeg anta.
Mvh Hans Richard
Olav Bjarte K.
Tusen takk for kommentaren, Hans Rich.!
vh.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu