1. blikk på Gamlebyen ...
... når man kommer med bil, blir jeg aldri lei av å se på (og fotografere). Det er som å komme til en eventyrlandsby som åpner seg for en, når man kommer ned den lange Aléen og får øye på disse koselige husfasadene.
X-T2_21_04_09 GMLB 18-135mm
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2021-04-11 12:45:23
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2021-04-11 13:11:21
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • Fujinon Super EBC XF 18-135mm 1:3.5-5.6 R LM IOS WR
  • Brennvidde58.9mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/340s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1133553} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Per L.
To teknisk gode bilder av ærverdige, gamle fasader. Begge bilder har sin sjarm, men V2 uten mennesker blir best etter min smak. Tenk om bilen hadde vært en gammel T-Ford! Mvh Per
Avsluttet .
- Og jeg blir aldri lei av å se på dine bilder fra Gamlebyen. Ut fra visse meget ubehagelige erfaringer som du kjenner til, har jeg ikke våget å kommentere dem på en stund, men her kan jeg ikke la være.

Det er sikkert noen svakheter som jeg skulle påpekt, ved disse bildene, men jeg er for udugelig til å finne dem. Dersom jeg hadde stått overfor dette motivet, hadde jeg kanskje gjort noe annerledes, det er ikke mulig å vite, men det er et poeng at vi amatørfotografer ikke er like, og erfaring viser at det gjerne fører til at samme motivområde blir ulikt gjengitt uten at man derved kan være berettiget til å påstå at det ene er "riktig" mens noe annet er "feil". Siden jeg ikke har publisert bilder her på snart fire måneder, og heller ikke har akutte planer om å gjøre det, burde jeg heller ikke bli beskyldt for å skrive pene kommentarer for å få kommentarer tilbake.

De klare, passe mettede fargene synes jeg er meget godt gjengitt sammen med fine detaljer for øvrig - typisk Fuji, tenker jeg. Bildene gir etter min forståelse en utmerket skildring av et særpreget bo- og bygningsmiljø. Dertil oppleves det godt å se slike bilder hvor et vakkert miljø står i fokus.

Jeg beklager å måtte si det, men jeg synes dette er veldig bra.

vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Flott fargerik serie.
Fint å se folk holder avstand i V1.

Roar
Olaf M.
Dette motivet har jeg sett før. Enten fra deg eller en annen fotograf. Like bra nå som da. Foretrekker ver.2, som viser litt mer av bebyggelsen
Mvh OM
Harald N.
Fin og fargerik serie dette Walter.
Mvh Harald
Svein V.
Dette er bilde eg likar å sjå på. Klårt dagslys, klåre fargar, harmonisk og (likevel) liv!
Svein V.
Dette er bilde eg likar å sjå på. Klårt dagslys, klåre fargar, harmonisk og (likevel) liv!
Walter S.
Takker for bidragene her inne - til Per, Kjell Øyvind, Roar, OLaf, Harald og Svein!

@ Kjell Øyvind: Ekstra takk for ditt innlegg, som forhåpentligvis vil bli fulgt opp av flere kommentarer fra deg til de daglige bildene av mange medlemmer her inne. Din analyse er, som vanlig fra deg, gjennomtenkt og presis. Flott at du fremdeles lar deg bevege av Gamlebyens mange spennende ansikter, og at du her avslutter ditt innlegg med en positiv og morsom setning! :o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu