Bursdagsgave til seg selv ...
... da er han 54 i dag. :o)
2017 mod. CHEVROLET Camaro - X-H1_20_09_02 HCN 16-55mm
Bildet inngår i albumet Biler / Cars - Bilder av kjøretøy som jeg liker å fotografere
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-H1
  • Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R LM WR
  • Brennvidde18.2mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/120s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1134232} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Olaf M.
Dette liker vi
Mvh Olaf
Avsluttet .
Jeg opplever dette som en fin miljøskildring og dertil en god gjengivelse av et staselig, men neppe særlig miljøvennlig, kjøretøy. Det jeg likevel er mest opptatt av, er behandlingen av lyset, fargene og de fine detaljene. Også i mørke partier er her gode detaljer, og alt dette fungerer veldig harmonisk. Lyset på motorsykkelen bak gir fine stråler. Jeg synes også komposisjonen er helt fin. En marginal tendens til utbrenthet i den lyse himmelen kan påpekes, selv om jeg ikke forestiller meg at det kunne unngås. Men så har jeg kanskje skuffet de som ikke liker mine kommentarer, og det kan jo være greit, selv om det også er litt feigt. Men totalt sett synes jeg bildet er veldig godt utført. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Per L.
Joda, kunne godt tenkt meg denne - hvis jeg hadde vært 50 igjen!
Veleksponert bilde med god komp og fine farger! Mvh Per
Emil C.
Magisk kveldslys og flotte doninger
Walter S.
Godt å se deg i kommentar-boksen igjen, og absolutt ingen feighet å spore der, Kjell Øyvind - en smule sarkasme er på sin plass.
Her er gode analyttiske egenskaper, satt i penn med utsøkte og elegante vendinger! Dine kommentarer er - som alltid - grundige og vel gjennomtenkte. Ekstra takk til deg for det! :o)

Takker også Olaf, Per og Emil for kommentar!
Mvh,
Walter
Roar K.
Ja, den som hadde hatt råd til en slik "FIFTY:"

Roar
Walter S.
Joda, Roar - slik tenker jeg også ibland når slike biler kjører forbi meg i Halden - men, så tenker jeg at jeg ville nok ikke ha råd til å fylle de store bensintankene en gang, og de går fort tomme med en V8 under panseren. Jeg beholder heller min 8-år gamle Skoda Fabia og setter heller mine penger i ny Fuji-optikk!
;o)
Mvh;
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu