Pyntet i anledning ...
... Pinsen, for noen år siden. Sail Isegran skal ha den årlige regatta med seil-båter og -skøyter av typen bruksbåt, men KUN sånne som er bygget i tre! :o) Ekte båter!!
D7_2013_05_18 Sail Isegran I
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikkor AF-S 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR
  • Brennvidde52.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1134705} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Olav Bjarte K.
Du mestrer også din D700, (- angrer noen ganger på at jeg solgte min egen). Et tungt beist med "få", men store og gode piksler. Absolutt en klassiker. Bildet har din maleriske signatur. Stor flagging skal det være!
vh, - bj.
Olaf M.
Walter, dine båt og havnemiljøer blir sjelden feil. Ei heller dette
Mvh Olaf
Per L.
Ekte båter slår aldri feil! Flott bilde av trekløveret i forgrunnen og den pyntede, delvis skjult av bryggen, i mellomgrunnen. God eksponering og trivelige farger! Mvh Per
Avsluttet .
Her er en - etter min ringe forstand - meget tiltalende gjengivelse av et flott by- og havnemiljø. Komposisjonen oppfatter jeg som stram og presis, og lys, farger og detaljer fungerer meget bra. Det er en lys og optimistisk tone over dette bildet, og det kan saktens trengs i disse tider. Meget bra, Walter. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takk til Olav Bjarte, Olaf, Per og Kjell Øyvind - for hyggelig kommentar til dette bilde, tatt fra Isegran over Vesterelva mot Cicignon i Fredrikstad.

@ Olav Bjarte: Ja, D700 var vel noe av det beste fra Nikon (på den tiden), solid, pålitelig og "altetende" egentlig.

@ Kjell Øyvind: Hyggelig at du kommenterer igjen - som alltid, fyldig, analytisk og med velvalgte ord - jeg gleder meg til det som jeg anser som neste steg for full "integrasjon" her i BK - dine egne bilder!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu