"Tenåring, kreft, fattigdom og fremtid"
Utstyr
  • Apple iPhone 8
  • iPhone 8 back camera 3.99mm f/1.8
  • Brennvidde4.0mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger147
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1134863} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Åge M.
Huffameg! Tror ikke jeg kan si mer.
Olaf M.
Bra dokumentasjon. Utover det, bare tragisk
Mvh Olaf
Geir F.
Takk for kommentar, Åge. Mulig at mange ikke finner det "passende" med et slikt bilde, men for de som er opptatt av historier kan tittelen suppleres med "too late". For meg som opplever dette på nært hold i Afrika føler jeg at det er viktig å fortelle slike historier; -lett å glemme her hjemme!
G
Geir F.
Takk for kommentar, Olaf.
G
Roar B.
Vet ikke om det var ren tilfeldighet at dette bildet dukka opp i kjølevannet av mitt eget. Uansett så er tema det samme, MEN med en vesentlig forskjell : Et ungt tenåringsmenneske som tilfeldigvis ikke er født på den grønne gren. Og i motsetning til min kjære med stor sannsynlighet har vesentlig færre muligheter til å bli helbredet. Kanskje ikke noen i hele tatt..
Vet ikke hvordan andre har det, men for egen del et sterkt fortellende bilde som åpenbart gjør noe med en, fra humanisme og menneskerettigheter til urettferdighet og politisk maktspill, gjerne iscenesatt fra korrupt styringsett og ditto ledere.
At et slikt bilde ikke har kraft og påvirkning blir meningsløse utsagn for min del. Særlig når en tenker på hvilke "problemstillinger" som stadig bringes til torgs her på hjemmebane. Et gap så stort at det sender kalde gys fra nakkehårene og helt ned til fotsålene.

 
Geir F.
Takk for særdeles kloke ord, Roar.
Trass i en rekke opphold i Etiopia siste 10 år kan jeg med hånden på hjertet si at jeg ikke reiser "upåvirket" hjem igjen etter hvert opphold. Blir regelmessig minnet om den ufattelige urettferdigheten som eksisterer med hensyn til fattigdom, "frihet", lidelser, skjebner og tilgang til helsetjenester.
G
Gunnar F.
Det jeg først og fremst tenker på her, er hvor heldig vi er som bor i Norge med et godt utbygd offentlig helsevesen. Ære være deg som tar slike utfordringer.
Mvh Gunnar
Ingvald Bright N.
Det er av interesse at man ser på ulikheter. Det skal gjøre vondt å se slike bilder. Ingvald
SveinM M.
En ganske så "ubehagelig" påminnelse om hvor heldige "vi" i vår del av verden er! Gjør inntrykk, dette!
Anne-Kristin B.
Det er ikke rettferdig at vi som mennesker har så ulike levevilkår. Bra at det blir dokumentert. Det kan bidra til bedring både i giverglede og refleksjon fra oss heldige i verden.
Roar F.
Som Roar B sa på sitt stomi-bilde, så viser dette at foto fortsatt har slagkraft når man våger å ta de vanskelige eller sjokkerende bildene. Tragisk, men også viktig. Sterkt gjort av deg som fotograf, selv om det fortsatt er "ingenting" mot han eller hun som har dette.
Geir F.
Takk for viktige og vektige innlegg. Sterke bilder forteller mer enn ord! Et teknisk "haltende" bilde, men trolig "fangende".
G
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu