«Tanker»
Utstyr
  • IPhone8
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger92
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1135185} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Øyvind B.
Bra passe på uten at det blir kleint.
Liker det.
Mvh Øyvind
Arild T.
Et tankevekkende bilde i gode gråtoner! Store kontraster rent innholdsmessig.

Arild
jon b.
Tankevekkende og godt bilde.
Jon
Åge M.
Bilde med mening.
Fredrik N.
Minner bare om hvor heldige vi er som er født her oppe i nord. Godt foto.
Mvh Fredrik
Roar K.
Fint utsnitt og komp i grafisk svarthvit.
Jeg reagerer lit et buksebein eller hva det er nede til høyre.
Jeg scrollet ned og så at en beskjæring nede som fjerner dette og samtidig kutter den bua linja til venstre kanskje kan høyne spenningen også?

Roar
Geir F.
Takk for kommentarer. Kjekt at dette enkle bildet var av interesse. Roar, buksebeinet er bevisst ikke kuttet bort; -tanker i et "usensurert øyeblikk".
G
Roar F.
Bra uttrykt, med flere elementer som jeg liker, både føttene og tv'en så klart, men også en ovn og norsk furu overalt. Der andre har det for varmt, har vi det for kaldt.

Ut fra dine andre bilder, og info om at du reiser mye til Etiopia, og beskrivelser derfra, er det naturlig å tenke fattigdom/velstand som en annen kontrast, selv om motivet på skjermen ikke i seg selv automatisk bør tas som en elendighetsbeskrivelse.

Ser hva du gjør med den nakne foten, ved at du plasserer deg selv, en hvit nordmann, inn i relasjon til innholdet på tv-skjermen.

Litt enig med Øyvind, om jeg forstår han rett, at det kan bli overtydelig og kleint, men synes du plasserer deg på riktig side med dette bildet.
Geir F.
Takk for dine interessante og gode refleksjoner over bildet, Roar. Fotografiet er "et ekte øyeblikk" sakset fra min bevissthet der og da. Teknisk ikke noe godt bilde, men et kontrastfullt scenario. Reportasjen dukket opp samtidig med at jeg slappet av på hytta i trygge og rolige omgivelser etter en tur i vår mektige og frie natur. Bildet på TV-skjermen festet seg på netthinnen og tankene passerte videre inn " bak skjermen"; - Afrika, Etiopia, menneskene i Tigray, urettferdighet, fattigdom, sult, krig, vold og overgrep. Av og til trenger vi å "stoppe opp". Altså ikke noe bevisst teatralsk over dette.
G
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu