Nysgjerrig mår
Kom tilfeldigvis over denne måren under en tur langs Borrevannet i Horten. Veldig nysgjerrig av seg, til tross for at den ble kjeftet på og jaget rundt i tretoppene av en flokk med kråker som nok ikke satt like stor pris på å oppleve mår som det fotografen gjorde.
Jeg er alt i alt fornøyd med det ferdige resultatet, min erfaring og situasjon tatt i betraktning. Var i utgangspunktet ute for å se etter nattergal, så denne måren kom overraskende på. Skyggene er i originalbildet ganske mørke på grunn av bakbelysningen (bildet er tatt opp mot trekrona), så her har jeg måttet dra opp skyggene ganske kraftig. Skal jeg trekke frem noe negativt blir det at jeg gjerne skulle ha fått med hele halen på dyret, denne har jeg fått med på andre bilder hvor blikkontakten ikke er den samme.
Utstyr
  • Canon 6D Mark II
  • Canon 400mm f5,6 USM
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/2500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1136320} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jorunn V.
Nært og skarpt av mår - fine farger, flott bilde!
Keshav N.
Flott bilde av måren i fin positur. Tror dette er en slektning av den som kalles pine marten her i Himalaya. Den er sky, det er blitt bare 2 bilder på 10 år.
mvh Keshav
Keshav N.
Flott bilde av måren i fin positur. Tror dette er en slektning av den som kalles pine marten her i Himalaya. Den er sky, det er blitt bare 2 bilder på 10 år.
mvh Keshav
Olaf M.
Flott fotofangst. Synes du har riktig når du har valgt blikket fremfor halen
Mvh Olaf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu