2 ganger '55 Chevy 210
John Rødsgaard sin røde 1955 CHEVROLET 210 / Chevrolet Two Ten - som er samme bilmodellen, en i rødt og en i grønt . bildene er tatt i Halden (selvfølgelig, hvor ellers?) - i 1955 var jeg selv 7-år gammel og gikk i 2. klasse folkeskole, den gang da disse to bilene var ny og rullet ut fra Chevrolet-fabrikken, et eller annet sted i USA og de ser jammen ut som om de kom rett fra samlebåndet i dag. Ivrige enthusiaster som tar vare på bil-kultur for ettertiden. D7200_21_05_19 HCN 70-200mm
Bildet inngår i albumet Biler / Cars - Bilder av kjøretøy som jeg liker å fotografere
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2021-07-03 12:26:16
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D7200
  • Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/4 G ED
  • Brennvidde200.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1136713} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Per L.
To veleksponerte bilder av mitt favoritt-bilmerke blant eldre amerikanere! Jeg har vel til det kjedsommelige nevnt at jeg var den stolte eier av en 57-modell i ungdommen. Her viser du at med kjærlig pleie kunne min bil fremdeles vært på veien! Mvh Per
Walter S.
Neida, Per - det er bare å nevne det igjen og igjen - blir ikke lei det å vite at du selv har en liten "amerikaner" i deg. Jeg må nok holde øyne åpen for en 57-modell i Halden og ta en skikkelig foto-runde med den, for å finne "din" bil, en gang!
Hyggelig at du stikker innom og forteller litt her!
:o) det er jo ikke så mange Amcar-frelste bland medlemmene her.
I det sammenheng må jeg jo bare nevne at min Amcar-frelse kom som et resultat av fotograferingen i Halden og ikke som en førstehåds-kunnskap med slike 50- og 60-talls biler. Fikk min første bil i 1972 en gammel 66-modell 3-sylindret totakts SAAB 93 (?) med 3 gir og frihjul. Men gleden med å fotografere disse klassikerne avtar ikke med det første. Har nå ca 3.000 slike Amcar-motiver i mitt arkiv, så det blir nok en del å legge ut fremover også.

Mvh,
Walter
Olaf M.
Bra Chevy fangst
Mvh Olaf
Roar K.
Lekre begge to.
Hvorvidt jeg har besøkt Halden for siste gang gjenstår å se.
Kvitter meg med bilen nå.
Men rullestol på tog er jo også en mulighet.

Roar
Olav Bjarte K.
Jeg velger v2 som min favorittversjon. Begge bildene har god fylde i fargemetningen, det kler de fyldige bilene. V2 fordi bilen bak er i samme kategori, det gir den spesielle balansen som for meg ble utslagsgivende. Herlig gjengivelse i forkrommingen!
vh, - bj.
Walter S.
Takk også til Olaf, Roar og Olav Bjarte!
Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu