Soldier
Utstyr
  • Nikon Z7
  • -
  • Blender-
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger88
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1138193} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jon S.
Her har du stålkontroll på alt, inkludert øyeblikket i dobbel forstand. Flott. Mvh Jon
Avsluttet .
Flott førsteinntrykk og som Jon sier så har du stålkontroll på alt. Lyset var veldig pent samt posituren og utrykket på soldaten der han sitter med sigaren i hånda. Profesjonell fotograf med eget studio og 18 års erfaring, man kvier seg litt for og nevne noe, men må. Har tittet på bildet i noen minutter, litt frem og tilbake og det er to ting. Den lyse flekken på toppen av stolen bak og den lyse flekken på tuppen av den venstre skoen fremme. Lyset på skoene er veldig pent men denne lyse flekken ligger litt foran og er noe lysere. Ingen store ting, men det jeg la merke til. Flott og profesjonellt utført.
jon b.
Veldig bra mannsportrett. Fin vinkel og kult med sigarrøyken. Belysningen er passe hard uten skjemmende skygger. Og passe til et maskulint uttrykk. Nice!
Jon
Damian C.
Tusen takk for alle kommentarene.
En fotograf som ikke tåler kritikk mister muligheten til å utvikle seg, uansett om han er profesjonell eller amatør. Det beste med kritikken er at den er helt gratis :) Derfor tusen takk Christer!
Mvh
Damian
Bjørn Eirik B. H.
Kan absolutt ikke portrettfoto, men når man ser slikt så får man jo lyst å begynne. Ser ut som et meget profesjonelt og godt gjennomført arbeid.
Pål M. S.
Her er det meste på plass, i kledelig s/hv. Godt blikk på modellen, men kunne kanskje ønsket hele ansiktet synlig, og kanskje sigaren litt mer til en av sidene eller senket.

Okke som, inspirerende for oss som er glad i portretter.
Damian C.
Tusen takk Bjørn og Pål.
Jeg er helt enig med deg Pål at sigaren er lite synelig,men som unskylding så hadde jeg veldig liten tid til for å ta bildet. Dette er et bryllupsbildet, jeg hadde bare et par minutter på å ta bildene.
Funfact:) alle tror at dette bildet ble tatt i studio, mens det egentlig ble tatt ute.
Om ikke så lenge viser jeg et bildet med hele ansiktet som synes (dette er et gruppebildet med flere soldater)
Mvh
Damian
Espen H.
Et meget bra portrett! Her sitter alt...

Beste,
Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu