Skryt;)
Smack;) med 7 artisans 35 mm f 1.4.
Utstyr
  • Apple iPhone 11
  • iPhone 11 back dual wide camera 4.25mm f/1.8
  • Brennvidde4.2mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger101
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1138231} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Olaf M.
Flott produktbilde. Sikkert et kjempekamera
Olaf
karin s.
Takk Olaf, ja det er bra, eieren er veldig fornøyd;)
Mvh Karin.
Avsluttet .
Det som er mer interessant er å se hvor du peker det, neida spøk til side. Har faktisk lyst på denne selv, eller en Z50 med 16-50 & 50-250. Men retro looken er tiltrekkende. Nikon har alltid hatt super bildekvalitet, selv på de billige modellene. Flott kamera.
karin s.
Takk Christer, ja det er noe eget ved det som var engang;) og jeg liker å ta meg tid, og ikke minst stille alt manuelt,sånn sett er det å fotografere kjernen i settingen med dette, og lett å ta med seg!
Mvh Karin.
Kjell H.
I misunnelsens tunge sinnstemning så må jeg innrømme at den Nikonen er tiltalende og funker sikkert utmerket. Men den riktige retrofølelsen (som det vel skal etterligne) blir litt delt fordi jeg har den originale analoge modellen, og da faller litt av «begeistringen» bort for min del vel å merke. Hadde nok også hjulpet med litt mere «metallfølese» i kamerahuset for å oppfylle det retrolignende helhetsinntrykket. Men for all del, en tiltalende modell som sikkert mange vil ha glede av, og lykke til med ditt nye!
karin s.
Hei Kjell, jeg skjønner hva du mener, har hatt flere av originalen, tror det hadde blitt skammelig dyrt om retroen hadde blitt som originalen, og det er vel det nikon tenker og, jeg har hatt df,en, omlag samme materialer, men en slankere modell, nettere, og croop selvsagt, det passer meg ypperligt, har z6 og bruker objektivene om hverandre! Jeg liker knotter og ratt og føler meg hjemme der;) takk for titten,
Mvh Karin.
Terje A.
En helt herlig følgesvenn til min Z7 denne.:) Tilbake til 80tallet og mine FE og FE2.:) med et moderne innhold. Da jeg valgte å gå fra F til Z var tanken og komme ned på vekt og volum så det stålet savner jeg ikke! Joda, tyngde speiler soliditet. Må bare få kjøpt til et grep.
Er spent på de objektivene.
Mvh Terje
karin s.
Akkurat terje, fremfor å sitte med forskjellige merker og objektiver er dette perfekt;) kult;)
Øyvind B.
Holdt det selv for test grep-følelse Japan foto Ski.
Var slik jeg fryktet. Et grep, eller det vil si uten grep og et glatt materiale der et «friksjons» antiskli materiale hadde løst noe.
En liten forhøyning, tilnærmet et ørlite grep hadde løst mye.
Forstår ikke Nikon her. Retro følelsen hadde uansett vært ivaretatt med et lite grep og blir jo uansett ikke et tro kopi klassiske analoge Nikon konger.
Resten likte jeg godt så fortsatt aktuell.
Med innkjøpt eksternt grep.
Mvh Øyvind
karin s.
Hei Øivind, helt riktig alt du nevner med grep og retro, men med håndclutsj sitter kameraet som støpt i hånda! Jeg kommer ikke til å bruke tunge objektiver likevel, har z6 til det, tanken er å bare kose meg med kameraet gatelangs og på tur i skog og ellers, og selv det vesle 7 artisans leverer glimrende bilder, helt manuelt alt;)
Mvh Karin.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu