Utstyr
 • FUJIFILM X-T3
 • 18.0-135.0 mm f/3.5-5.6
 • Brennvidde18.0mm
 • Blenderf/3.5
 • Lukker1/60s
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
 • KategoriMennesker
 • Lastet opp
 • Visninger105
 • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1138250} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Gunnar F.
Her har du nok beveget deg langt bort fra ditt forbilde, Elliott Erwitt, med dette arrangerte selvportrettet. For meg virker dette som "Et spill for galleriet" - ulastelig sporty antrukket, nedsunket i egne tanker med mollstemt innfall av lys.
Dette appellerer ikke til meg selv i en vanskelig tid for mange - min ærlige umiddelbare tolking i forbindelse med et nødvendig nattlig ærend hvor jeg var så uheldig å titte innom :-)
Gunnar
Øyvind B.
Vel graden av troverdighet vil alltid være et tema og en individuell opplevelse noe Gunnar er inne på.
Men hvordan skal en slik formidling ellers gjøres uten og overstige moralske normer for personvern, eksponering av mennesker i en vanskelig situasjon?
Her bruker man seg selv i en scene som formidler isolasjon og fortvilelse.
Man kjenner fotografen men hiver man dette overbord en stakket stund står en solid formidling igjen slik jeg oppfatter bildet. Og teknisk, bruk av lys-skygger.
Dette handler og noe om å by på seg selv for min del. Fint Gunnar at du tør være ærlig.
Ok det var min versjon som betrakter av bildet.
Mvh Øyvind
Roar K.
Det har visst vært en lang og slitsom dag for modellen.
God lysbruk i svarthviten her.

Roar
Ingvald Bright N.
Det er vanskelig å si noe eksakt om bildet her. Stille kontemplasjon velger jeg. Teknikken er som så ofre før supert. Hilsen Ingvald
Evelyn S.
Et spennende bilde, god ide, bra utført!
Pål M. S.
Takker for kommentarer, og ikke minst ærlige tilbakemeldinger.

@Gunnar, det at en har ett eller flere forbilder, betyr ikke at en nødvendigvis må følge etter dem i ett og alt. Det går mer på at en liker det de gjør, og måten de gjør det på.
Et «spill for galleriet» føler jeg blir misvisende. Går mer på og sette lyset på seg selv, og andre, og kanskje skape en gjenkjennelseseffekt for betrakteren. For egen del, så kunne jeg og har brukt, andre/modeller. Grunnet pandemien, har jeg bevist og konsekvent ikke brukt andre utenfor min kohort, av smittehensyn. Det håper jeg det blir en forandring på etterhvert.
Setter uansett pris på din ærlige mening. Synes det er «interessant» hvor forskjellig betrakterne, både her og på andre fora, leser bildene. Et mangfold, slik det skal være.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu