Skal vi ... skal vi ikke ...?
Noen ganger må man ta dramatiske, nervepirrende, eventyrlige, begivenhtesrike, sammensatt komplekse og intrikate og ofte uhyre betydningsfulle avgjørelser - skal vi bade eller skal vi ikke ...? ;o)
X-T4_21_08_21 Drøbak 16-55mm
Bildet inngår i albumet Hverdagsbilder - Ikke noe spesielt, bare livet som passerer revy ...
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T4
  • Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R LM WR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1900s
  • Nei
  • AnnetX-T4_21_08_21 Drøbak 16-55mm
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1139230} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Per L.
Ja, livet består av en evinnelig rekke av mer eller mindre betydningsfulle valg! F. eks. liker jeg bildet ditt eller ikke?
Valget blir definitivt ja! Et veleksponert bilde av tre godt voksne, som trolig er vant med lange sydenturer, vurderer et bad. Trass i godværet føler jeg en gjennomgående skepsis, og tipper at de forble tørre! Mvh Per
Walter S.
Nettopp, Per - akkurat hva jeg hadde i tankene mine når jeg skrev tittelen. Det ble slik du tippet også - de prøvde litt å komme nærmere vannet, men ga opp og ruslet videre. Dessuten blåste en frisk sørvest som egentlig ikke var særlig innbydende for et bad (når man kommer opp av vannet!).

Takk for innsiktsfull kommentar!

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Først og fremst tenker jeg at komposisjonen er forbilledlig, stupebrettet og betongveien i en fin vinkel i forhold til hverandre og nederkanten av bildet. Gruppen - tre må det være - er også utmerket innplassert. Her er også god behandling av lys og farger. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takker også Kjell Øyvind for hans velformulerte analyse i innlegg!
Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu