November i Slottsparken
Bildet inngår i albumet Natur -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-11-10 18:04:06
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-11-11 20:20:51
    Versjon #3
Utstyr
  • Olympus Camedia C-730
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger328
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114047} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Rune T.

Vakre farger men litt vel mye magenta! Er usikker på komp og bildevinkel.

Mvh
Rune
Ole Birger S.

Dette bilde likte jeg meget godt. Fine farger og en komposisjon helt etter min smak. For å gjøre det tidløst, hadde jeg fjærnet de fem ''gatelysene''. -olebig-
Håvard S.

Nydelig bilde, flotte farger, men horisonten er skjev!? Se lyktestolpene.
Anniken S.

Deilig flørt med fargene. Liker magenta justeringen som er med på å understreke fargene enda bedre. Spesiell stemning, det svake lyset gjør nok sitt for å skape dette. Liker komposisjonen.
Ann F.

Komposisjonen så bra ut slik bildet kommer opp på min skjerm, men jeg må scrolle for å få med alt til høyre, og da tapte det seg.
Ville beskåret innenfor tregruppen i høyre del, muligens tatt med det mest til venstre av dem som en avslutning mot billedkanten.
Har heller ikke sansen for magentastikket, tror det gyldne i høsten ville kommet mye bedre frem med en liten justering av fargene. For meg, er dette mer likt den skjære, lyse lillafargen man kan se på trestammer en tidlig vårdag før løvet kommer.
Kan virke litt skjevt om man konsentrere seg om venstre lyktestolpe, men trærne går i alle vinkler, og det hender at lyktestolper tar overhaling, så det bekymrer meg lite.
Mvh Ann
Aslak T.

WOW! Kule farger, må faktisk si at jeg liker det litt magenta skjæret bildet har, kontra det gule og blålige. Liker komposisjonen, men det virker som om bildet heller litt ned mot venstre - kunne nok ært rettet opp litt. Ville kanskje fjernet personen eller hva det er som er på den bakerste stien, på vei bak et tre - småpirk :-). Flott bilde, ser gjerne flere slike. Keep up the good work!
A :-)
Steinulf L.

Fint utsnitt, som heller litt til venstre. Magentastikk er nevnt.
Inger Anne Maritsdotter V.

Flott høstlig bilde , enig i at det blei litt kunstig med for mye magenta.

Men ellers et fint motivvalg.

Mvh Inger Anne
Avsluttet .

Fint å se Slottsparken slik som dette. Henger meg på Annikens kommentar.

MvhJRH
Sidsel A.

Hei alle sammen og takk for kommentarer. Har lagt ut en versjon hvor jeg har tatt hensyn til noen råd. Opprettingen var helt grei, ellers var jeg litt i tvil, men altså et nytt forsøk.

mvh Sidsel
Avsluttet .

Magentaskjæret er jo det som ghjør dette bildet! Blir absolutt versjon 1 for meg. Spennende. Så stille og øde ut. En person - men ikke for mange, som hadde brutt opp litt ville gjort seg. Men bra som det er også - versjon 1 altså.
Avsluttet .

Forsiktig med hvem du hører på! V1 er et uendelig mye bedre utsnitt en den fattigslige V2.... men litt skjevt, som nevnt.

Et forhutlet menneske ville understreket stemningen.
Johan K.

Et meget stilig bilde. Skikkelig fine høstfarger du får fram her. Magentastikket sjenerer meg ikke. Synes det gjør seg godt på bildet.
Men det heller for mye mot venstre (V1). Noe som plager meg litt. Men den er jo rettet opp i versjon 2. Men i versjon 2 synes jeg ikke det skulle blitt kuttet i høyre side (likte å følge alle disse stiene. Og stien til høyre ble jo nesten borte etter beskjæringen), og heller ikke magentaen skulle blitt redusert. For meg ville det gjort seg og kun rettet opp horisonten litt fra versjon 1.

Likevel, et flott høstbilde

Johan
Avsluttet .

V1 for meg. Ble som et eventyrbokbilde.

Inge
Sidsel A.

Har gransket de to versjonene og ymse forslag. Setter veldig stor pris på alle! Tror jeg velger å gå for kun oppretting og beholde farger og utsnitt fra # 1. Dette legges ut i # 3. Moro å få så mange innspill og så gjøre sitt eget valg. Tusen takk.
mvh Sidsel
Avsluttet .

Har ikke rukket å se før nå, men V3 ser kjempefin ut. Flotte farger og veldig dekorativt.
Karianne H.

Hei.
Virkelig nydelig høstbilde. Vakkert er det.
Det blir v#1 for meg - synes fargene er helt topp der!

Karianne :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu