høst nøster
Det florerer med hannkatter i nabolaget. Våre damekatter plopper derfor ut en del nøster i løpet av året.
Utstyr
  • nikon coolpix
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger180
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_11408} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Heidi-Beate L.

Ser at du bare har lagt inn s/h før. Men fy da kor fine farger du har på dette bildet. Må jo være løkka au du isje hadde s/h film i kamera denne dagen. Noe så nydelig. Joda i e jo katte elsker, men bildet var meget bra. Skulle ønske den hvite posen ikke var der. Kanskje du klarer å gjør noe med den i PS eller andre fotoprogram. Åh no fikk i løst på en av di nøsta som sikkert er voksne no. Ser ut som at bildet er tatt på høsten. Har du flere så kom med dem. H-B S
Jan Rune B.

Posen er altfor hvit. Fine farger og fin dybdevirkning.

JRB ::)
Torbjørn V.

Ja...
Ann F.

Søte kattunger, og størrelsen på den bakerste kommer godt frem i forhold til sykkelen. Posen er litt for hvit som sagt allerede, og på min skjerm er det noe som ikke stemmer. Antagelig gjør jeg deg urett, men det ser nesten ut som om den forrerste kattungen er limt inn fra et annet bilde, det er noe som ikke stemmer over ryggen, kantene på posen og størrelsesforholdet mellom dem.
Mvh Ann.
Jan Arild S.

Takk for kritikk! AF: Jeg er enig . Det kan nesten se ut som om den forrerste katten er limt inn. Men det er den altså ikke. Jeg skulle også ønske at ikke posen var der. Men pusen satt så stille(noe de nesten aldri gjør)at jeg ikke ville flyttte på den.
Jan Arild S.

Til HB: Disse kattene er nok desverre ikke blandt oss lenger... men vi har nettopp fått et nytt kull... så bare ring!!!!
Atle P.

Hvis dette var limt inn ville jeg bøyd meg i støvet.

Se på det små hårene på kattens venstre side (til høyre på bildet). Det å få disse til å dekke to forskjellige typer bakgrunn på denne måten er svært vanskelig.

Skulle gjerne sett et portrett av den røde med de blå øynene. Tøfft!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu