Høst
Bildet inngår i albumet Unseen -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-11-10 13:08:43
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDobbelteksponeringer med forskjellige fokusplan.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger327
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114099} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Anne-Marit M.

Hei

Synes dette bildet ble veldig rotete, både svart/hvit og den med farger.
Birna R.

Skal denne teknikken fungere så er det min erfaring at det må skje med teleobjektiver og helst da med både stor blenderåpning og lang brennvidde.

Årsak: det er påkrevd med trang bildevinkel for å unngå ''vandring'' av bildets elementer mot kantene (målestokken endres når du fokuserer innover i bildet) og det er dessuten nødvendig å få separert skaprhet/uskarphet i hver eksponering best mulig (samme grunn). Prøv med en 300/2.8 på full åpning og ikke la fokus skifte for mye mellom hvert oppptak, så skal du se at teknikken kan være såvel nyttig som bildeskapende verktøy.
Kristoffer L.

A-MM: Takk for ærlig tilbakemelding. Slikt tåler jeg fint å høre.

I dette bildet har jeg imidlertid tilstrebet at elementene skal flyte om hverandre og i hverandre. Jeg liker bildet selv, men det vil selvsagt være delte meninger om hvorvidt det ble vellykket. Håper flere gir sitt besyv med i laget!

- Kristoffer
Kristoffer L.

BR: Setter pris på tilbakemeldingen din!

Jeg har eksperimentert endel med denne teknikken på forskjellige brennvidder, og er enig i at et teleobjektiv ville separere ''skarphetslagene'' bedre. Her var det imidlertid ikke dette jeg ønsket, derimot ville jeg prøve å veve lagene mer inn i hverandre.

- Kristoffer
Aslak T.

Flyter i hverandre gjør det, blir helt ør i hue av å se på det. Den hvite barken spretter frem fra bildeflaten. Shv varianten virker som et dårlig bilde med alt for høy komprimering. Dette funker ikke for meg. Keep up the good work og prøv igjen!
A :-)
Avsluttet .

Morsomt med fargebilder fra deg! Høres ut som en spennende teknikk. Dette bør jeg nok prøve selv også en gang. Litt spacet uttrykk med den varierende difusheten og de relativt kraftige fargene. Ørlite mer kontrast kanskje...usikker.
Kristoffer L.

AT: Komprimeringen er mye lavere i s/h-versjonen, men jeg har brukt mer levels der. For å se en s/h-versjon med noe lavere kontrast, kan du se på v1 og velge gråskala-visning.

- Kristoffer
Fredrik Q.

Hei

Liker bildet veldig godt og elementene flyter absolutt om hverandre. Men ser jeg forlenge på det, får jeg vondt i hodet.

Fredrik
Kristoffer L.

TN og FQ: Takk for kommentarene!

Det er morsomt å se at bildet engasjerer, og at det er forskjellige meninger om det. Da er noe av hensikten oppnådd.

Hører gjerne flere oppfatninger!

- Kristoffer
Adrian Øhrn J.

Hei Kristoffer!
nja....blir litt ør i hodet og det gir meg ikke den helt store god følelsen. De intense fargene er en fin effekt, men blir litt i hardeste laget.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu