Balancing rocks Zimbabwe
Ett naturligt fenomen skapat av erosion
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger42
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1141166} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Olaf M.
Blinkskudd. Spektakulær natur skulptur
Olaf
Keshav N.
Stilig naturlig skulptur.
mvh Keshav
Helge H.
Bra sett. Nedesrte del bidrar ikke (i mine øyne), pinnene som stikker opp kan virke litt uønskede. Ville vurdert å croppe ut nederste del rett over midterste pinnen. Tror det ville gi et fint resultat. Scannet bilde? Er litt mye støy og lav oppløsning, om mulig scanne med bedre oppløsning.
Per L.
Utrolig hva naturen kan skape ved erosjon. Et godt komponert bilde med tiltalende farger! Noe støy - uten at det generer meg særlig! Mvh Per!
Mats L.
Stenstoder som påminner om Påskön även om dessa är en naturlig skapelse.
Avsluttet .
Et fascinerende og imponerende naturfenomen er her gjengitt i en utmerket komposisjon og med fint tilpasset lys og farger. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Lennart T.
Tack för kommentarer. jag instämmer med Helge att nedre delen av bilden kan skäras bort.
När jag studerade foto vid en teknisk högskola i Canada, 1967 - 1968 fick jag lära mig att kornighet i en bild kan orsakas om många olika tekniska problem. Vi fick också lära oss att detta inte nödvändigtvis är ett problem i den slutlga bilden. Se
t ex Christer Strömholms bilder eller Josef Sudeks världsberömda bilder - mycket gryniga och suddiga. och trots det bildkonst på hög nivå.
Många av de bilder jag tagit i Afrika, Indien och Östeuropa är mer eller mindre gryniga. t ex beroende på hög värme. Samtliga analoga bilder som jag har från dessa länder är scannade till digitalt format. De är scannade med maximal upplösning av en professionell bildbyrå Så nu går frågan till Helge Tycker Du att jag ska makulera de här bilderna eller kan det vara så att de har ett bildmässigt värde trots kornighet ?
Mvh
Lennart
Helge H.
Hei Lennart. Selvsagt ikke makulere. Min kommentar var om mulig - og det er ikke alltid mulig. Korn kan, som du nevner, også være positivt. Min - helt private og skal ikke leses som noen dom - følelse var at det var litt kornet som følge av scanning, det ser ør litt rastrert ut. Bildet er fint, og det kunne vært brukt i en reisebrusjyre for stedet.
Men generelt, hvis alle sier "å så flott" om alle bilder så er det ikke noe poeng med bildekritikken. Da lærer vi lite av hverandre. Jo, man lærer litt av å se andres bilder, men enda mer om man kan diskutere dem. Her må det være rom for å si en mening og gi litt tilbakemelding om ting man mener kunne vært bedre eller gjort annerledes. Det er det jeg ønsker for de bildene jeg legger ut i alle fall.
Hans Rich. A.
Spesielt naturfenomen. Godt standpunkt, komposisjon og utsnitt.
Mvh Hans Richard
Lennart T.
Hej Helge tack för ditt svar. Du har helt rätt i ditt svar, Detta accepterar jag mer än gärna
Mvh Lennart
Roar K.
Ja, naturens er den den største kunstneren blant oss.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu