Bøkeskog i Halden
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2021-11-10 16:06:11
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2021-11-10 16:06:49
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T4
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/210s
  • Nei
  • AnnetX-T4_21_10_27 Halden 18-55+16-55mm
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1141992} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Per L.
Nydelig, veleksponert bilde med gode dynamiske linjer og tiltalende, friske farger - mangler bare en hund - hehe! Mvh Per
Olav Bjarte K.
Har en mistanke om at du her har inntatt knestående. Det lave standpunktet som tar for seg den bedekte vegen som sammen med de vakkert belyste tre-leggene gjør seg svært godt. Jeg skimter nok et blikkfang i enden av vegen, - to trestammer som setter punktum for min korte reise gjennom dette nydelige bildet. Nevnte jeg det flotte maleriske preget? Høy klasse!
mvh, - bj.
Agnar H.
Her er høsten på sitt mest fargerike i bøkeskogen. Lavt sollys lager fine konturer og skygger. Mangler bare en elg...
Walter S.
He-he!
Både hund og elg er foreslått her - personlig ville jeg (som romantiker) i min villeste fantasi, heller sett en hvit hest med en ung, kvinnelig rytter som kommer ridende mot fotografen ... bare glad at det ikke var noen hvit hest der, fordi solen var vrient nok som det var.
- Når det gjelder lav foto-standpunkt så var det av rent praktisk årsaker. En (dum!) hvit bil var parkert akkurat til høyre for de to tynne trærne er nå. Mange fotografer (5 stk med meg) som var der samtidig!!

Takk for hyggelig kommentar, Per, Olav Bjarte og Agnar!

Mvh,
Walter
Keshav N.
Vakkert og malerisk med nydelige farger.
mvh Keshav
Jan-Erik S.
Enig med de andre her. Liker godt dybden du får fram i bildene dine Walter.
Roar K.
Velger meg dette av disse to bøkeskogbildene dine for her har jeg sansen for linjer og at blikket dras innover i bildet.

Roar
Hans Rich. A.
Her henger jeg meg på, et flott lys med fine farger, i en god komposisjon.
Mvh Hans Richard
Walter S.
Takk også til Keshav, Jan-Erik, Roar og Hans Rich. for kommentar. Jeg var nok ekstremt heldig akkurat med dette bilde her, fordi akkurat i det jeg fant rett komposisjon, så brøt solen gjennom er hullete skydekke og ga eksponeringen et lite ekstra puff!
:o)
Men, som nevt det var 4 andre fotografer tilstedet (og 2 synlige biler!!!) og til tider var det frustrerende å kunne ha et motiv for seg selv, uten 'linselus'.

Mvh,
Walter
Mats L.
Väldigt vacker bild men får känslan att allt lutar så att den nästan tappar fotfästet. Jag sparade ner bilden och rätade upp bilden. Men det är kanske så att naturen kan man inte ändra på. Förmodligen beror "lutningen" på den brännvid du fotat med. Jag upplever ofta att vidvinkel förvränger bilden men ibland kan man redigera för att få den effekt man vill ha.
Walter S.
Takk for dine tanker Mats!
Terrenget der er meget bratt, så alle trærne er vokst nok så skjevt. Det er faktisk så bratt at jeg ikke klarer å komme meg rett opp her, uten å gå på skrå i sikk-sakk og med en stokk som støtte ...!
- Har nå lagt ut en ny versjon som er rettet opp noe - pluss et nytt motiv fra samme sted.

Mvh,
Walter
Mats L.
Hallå Walter! Du har ju genomgående fina bilder. De som jag tycker är så bra med "bildekritikken" är att man får så mycket nya uppslag och sättet att se på bilder förutom alla bra bilder. Hoppas att ingen uppfattar kritiken som gnällig utan snarare som att ibland ger man ris och ibland ros. Även justeringar av det ena eller andra slaget är viktigt för att utvecklas. Det finns ju inget rätt eller fel utan det är den personliga tolkningen som alla framför. Ser fram emot flera bilder här på bildektitikken.
Tycker nog att din justering av bokskogen blev aningen bättre och som kompensation för en besvärlig terräng att fota i.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu