Trygg i pappas hånd ...
... og en is som ekstra bonus!
Bildet inngår i albumet Hverdagsbilder - Ikke noe spesielt, bare livet som passerer revy ...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2021-11-09 02:38:16
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D750
  • Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/4 G ED
  • Brennvidde155.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • AnnetD750_19_06_05 HCN 70-200mm
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1142030} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Keshav N.
Fine gatebilder, velger v1.
mvh Keshav
Per L.
Originalen: Godt å ha en hånd å holde i! Teknisk godt bilde med god komp og tiltalende farger! Mvh Per
Harald N.
To gode gatebilete som fortel to historiar.
Mvh Harald
Roar K.
Lurer på hvor mange jeg omtrent har skremt vettet av med bilhornet på handicapskuteren min når de har kommet rett mot meg uten å se hva de møter.
Hadde en tilsvarende som trikkefører for mange mange år.siden - en som kom spaserende midt i skinnegangen og var opptatt av noe annet enn å se framover.
Jeg hadde stoppet og satt sammen med passasjerene og iakttok fyren som strenet rett på trikken og ikke stoppet før hatt buttet i fronten på vogna og fikk omtrent sjokk for han trodde øyensynlig at trikken var i fart hvilket den jo ikke var.

Roar
Roar B.
En ting når voksne blir avfotografert i det offentlige rom, masse retningslinjer å forholde seg til. Enda mer påpasselig bør vi være når det gjelder barn, syns jeg. Eller er det bare meg som stusser når vi f.eks. ser dette (original) bildet?
Hvis tillatelse er gitt se da bort fra min bekymring. Legger allikevel ved et utdrag av en liten sjekkliste uttgitt av Datatilsynet, grei påminning i så henseende.

- Her er noen stikkord til hva man må vurdere før deling av barnebilder :
1. Lovlighet: Del aldri bilder av andres barn uten samtykke fra deres foresatte.
2.Type bilde: Tenk over innholdet og bruk filter eller dårligere oppløsning når det er mulig, det gjør bildene mindre interessante for andre.
3. Mengde: Del færrest mulig bilder.
4.. Kanalbruk: Vær bevisst på hvordan du deler bildene. Alt må ikke ligge åpent. Bruk personverninnstillinger og lag lukkede grupper.
..forts.
Avsluttet .
Hej Walter
Bilden är bra och charmerande och med en glass i handen så tror jag att flickan är mycket nöjd hon ser dessutom ut att vara i 'goda händer'. Vad norsk lagstiftning säger om publicering av bilder på barn har jag ingen aning om. Dock om ett barn befinner sig i sällskap av en förälder så kan jag inte se att det borde vålla några problem ? Jag är dock intresserad av att veta lite mer om den saken från juridisk synpunkt.
Lennart
Roar B.
Lennart : Kan nok bli mye å tro og synse i slike grensetilfeller. Jeg heller nok til at 'samtykke' er og blir den viktigste faktoren som trumfer alt annet.
Walter S.
Takk til Keshav, Per, Harald, Roar Kneppen og Lennart.
Mvh,
Walter
Roar B.
- Er det mer enn 10 mennesker med i et bilde, så er det (for meg) en menneske-menge og ikke bilder av enkelindivid - ingen er mere fremtredende enn nestemann..
Hva da med 'liv og lære' med utgangspunkt i resonnementet ditt ??
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu