2021-363-Nikon D800E
Soloppgang i bøkeskogen (6/6).
Bildet inngår i albumet " Herregårdslandskapet i Rygge " - En bildevandring i Norges mest storslagne og gjennomførte herregårdslandskap. Den 13. sept. 2013 ble, - i middelalderen som nabogårder, seinere sammenslått som gods, - gårdene Værne Kloster (Johannitterkloster - som etterhvert utover i middelalderen helt eller delvis eide 186 gårder, så krongods og deretter herregård) og Huseby (Middelalders maktsentrum) fredet av Kongen i Statsråd. I dette store landbrukspregede rommet ligger det også fire naturreservater og et stort antall fornminner. Noen steinkast syd for Værne ligger Evje Herregaard med sitt noe mer beskjedne uttrykk. Denne gården inngår ikke i landskapsvernområdet med unntak av to reservater; bøkelunden Kajalunden og Vardåsen.
Utstyr
  • Nikon D800E
  • AF-S Nikkor 4/16-35 G VR
  • Brennvidde28.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetRAW, ISO 800.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1143363} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Keshav N.
Vakker natur med fine farger.
mvh Keshav
Walter S.
Mere høst enn dette kan man vel ikke finne noen sted ...?
Herlig fargepalett med fyrrige og dynamiske valører av det som rører ved oss når vi ser høstens glød i november. Bøkeskogen er på sitt vakreste her!
Mvh,
Walter
Olav Bjarte K.
Takk!
vh.
Torstein H.
Flott motiv, men personlig synes jeg du for mye fargemetning. Men det er bare meg og min mening da.
Roar B.
Enig med Torstein, her ble det for mye av 'alt'. Tror med fordel du kunne ha dempa metninga flere hakk, allikevel oppnådd den samme virkningen av fargeprakt. Men behageligere, roligere, over tid.

Olav Bjarte K.
Takk for kommentarene!
vh.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu