Papperhavn på Hvaler
I Papperhavn kan det være stille... altfor stille. Kun en pensjonist som er ute med sin firbente venn eller kanskje du også hører lydene fra en som flikker litt på båten eller ordner med teiner og annet utstyr. Så det er sjelden noe særlig annet å finne på bortsett fra noen obligatoriske bilder av bua på skjæret som antagelig er Hvalers´s mest fotograferte bu. Så... på grunn av et for meg sjeldent anfall av bedagelig ro og noen lange minutter på krakken, i fint påskevær, hører jeg en svak brumming av motorlyd som nærmer seg. Fiskebåt på vei inn.... akkurat det jeg savnet denne fredags ettermiddagen. Og jammen har den retning rett imot fotografen... og svinger seg elegant forbi holmen og mine føtter som står trygt plassert ytterst på bryggekanten. Dette var mere enn jeg forventet, for egentlig skulle min rastløshet ha jaget meg videre til andre steder.... for lengst. Så... når skal jeg begynne å roe meg litt ned og heller vente i solveggen på at noe interessant skal dukke opp. Jeg tenker at jeg kanskje ikke er den eneste som trenger litt mere ro i kroppen... eller hur?
Utstyr
  • Canon EOS R5
  • 20mm F1.4 DG HSM | Art 015
  • Brennvidde20.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1145934} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Per L.
Det lønner seg åpenbart å roe ned litt! Skikkelig driv på sjarken som runder odden på vei inn. Eksponering, komp og farger sitter! Mvh Per
Jan Inge K.
Rett og slett et herlig og velkomponert bilde! :-)
Walter S.
Midt i blinken med denne dynamiske svingen innom Papperhavn av en stilig og jordnær trebåt - skikkelig tradisjonell tresjark med trålrull bakpå.

- Fine, sterke blåfarger, i både Ultramarine og Prøisserblå, mot varme okerfarger på skjæret og Lyngholmen utenfor, gir ekstra dimensjon!

Mvh,
Walter
Knut N.
Var verdt å vente på, idyllisk og flott bilde!
Hans Jørgen L.
Veldig flott bilde, med godt motiv, komposisjon, farger og følelsen av bevegelse.
:-)
Roar K.
Fint utsnitt og komp med god dybdeskarphet i fint lys.

Roar
Keshav N.
Slutter meg til godordene fra de andre her.
mvh Keshav
Olav Bjarte K.
Den som venter på noe godt...osv. Et herlig maritimt bilde som også viser Hvaler vakre idyll!
Mvh, OBj.
Andreas K.
Fint bilde i flott natur og heldig med båten.
Arild T.
Eit godt bilete!


Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu