Bildet inngår i albumet India -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger1104
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114640} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (32)
Eliza A.
Dette var spennende!
Kreativ komp.
Liker=)


Eliza
Trond H.
Grafisk utformet, spennende komposisjon som funker på mange måter!

Liker spesielt at det er så fine kontraster mellom geita og skyggen, samtidig som man har et tredje element med de store utbrente flatene.

Liker dette godt

MVH TH
Arne S.
Ku :)
Jon-Petter T.
Spennende grafisk komposisjon. Fint at kua er så opplyst, det øker følelsen av varme og lys, noe som igjen skaper harde skygger.
Ser vi nærmere er det som om kua stanger eller utfordrer sin engen skygge.
Fin komposisjon og observasjon.
Rune T.
Jon-Petter sin betraktning av klauvdyrets aktiviteter kan jeg gjerne henge meg på. Det spesielle ved bildet er fotografens standpunkt og slik sett er bildet absolutt OK - likeså flatefordeling og komposisjon, men jeg dveler ikke særlige lenge ved det.

Mvh
Rune
Frank W. G.
Herlig komposisjon. Vanskelig å komme med noe konsruktivt. Jeg bare liker det. Gjør seg bra i s-h, og strukturen kler motovet.

Frank
Avsluttet .
Skal ikke mene så mye mer enn at jeg liker det. Hodet har et noe utenomjordisk preg over seg som jeg liker godt.
Rune L.
Spennende og bra gjennomført. Men synes nok at dyret kunne vært litt klarere/skarpere.

Mvh
Rune
Inger-Lise S.
Et annerledes og spennende bilde. Først så jeg en arm som holdt en geit opp ned..Fremdeles ser jeg opp ned, men nå en kalv...Jeg trodde jeg hadde blikk for slike ''oppgaver'', men her måtte jeg nesten melde pass..
Men nå ser jeg motivet. Spesielt og stilig.

mvh Inger-Lise
Asbjørn M.
Grafisk, svevende. Likte de ikke umiddelbart, men nå sitt jeg berre
å nyter de.

mvh Asbjørn
Ketil K.
Dette var svært kreativt - den voksende skyggen og perspektivet i bildet er med på å skape en fortellende overraskelse i bildet - som Thorfinn B. var inne på i forbindelse med ditt forrige bilde. Dette er en ekte ''trehørning'' siden det lyse partiet i skyggen ser ut til å danne et tredje horn som til å begynne med forvirrer, men etter hvert fremstår klart. Tror likevel kalven godt kunne vært skarpere og mer detaljert, den kan bli vel utydelig og litt gjemt i bildet. Tror perspektivforståelsen, som jeg oppfatter som det viktigste i bildet da hadde blitt enda bedre. Kompet ellers sitter som vanlig.
Marit E.
Hei Arne!

Dæven! Alltid når jeg ser bildene dine, så tenker jeg:Jamen, det var en snodig, annerledes og overraskende løsning. At jeg aldri har tenkt på det før.
Likeeins med dette kubildet her. Et flott bilde!
Skygge, perspektiv og det hele. Liker egentlig at det er litt uklart, jeg.

Godt at ikke kua har fått saget av horna, de er viktig for bildet. (Da er det nok sannsynligvis ikke ei norsk ku). Tipper på et hellig vesen, jeg.

Hilsen
Marit
Tore U.
Lekkert og kreativt. Kommer ikke opp mot ditt forrige, men bra er det no lell.

mvh
Tore
Arne S.
Du har rett, Marit. Kyrne i India er ikke som andre kyr. De er hellige vesen. Men den må ikke forveksles med vårt hellige vesen, vegvesenet, selv om vegen er dens hjem. Jeg falt for denne ”enhjørningen” (godt sett, Ketil), som plutselig oppdaget sin egen skygge. Kanskje er den av kjøtt og blod likevel? Men biff blir den aldri..

Takk for alle gode tilbakemeldinger..

:)
Bjørn H.
FLOTT kunstnerisk utfoldelse dette Arne ....

Ei ekte Indisk KUUU som ligner litt på ei gjeit, stangende bortover i sin egen skygge ...

Tøft bilde. ...

Lurer på om Kua kunne vært hakket bedre teknisk, .... men utrykk, innhold, komp og ide er virkelig på plass...

Ha en flott kveld, og , .... hold deg innendørs i stormen.. :)

Bjørn :;¤
Arne S.
Hehe, storm er fornavnet. Jeg holder skansene i kveld. Ja, dette er Kua med stor K, selveste tempelkua. Bildet er tatt om natten, men strølys fra tempelet. Jeg er muligens farget av stundens alvor, og synes ''stoffligheten'' på kua passer. Men egne bilder er ikke alltid like lett å vurdere. Takker så mye for fint innspill.

:)
Thorfinn B.
Snodig bilde. Geita...ehhh kua, fremstår som noe aliens-aktig. At bakgrunnen (bakken) er visket ut, fremhver motivet fordelaktig sammen med skyggen. Diffusheten gir også bildet noe drømmende og uvirkelig over seg.

KUlt bilde.
Tom A. T.
Tøft framstilling rent grafisk. Posituren tyder jo på at kua har ''fønni seg sjæl'', mens det lille vi ser av uttrykket tyder på at hu tross alt er ganske fornøyd med synet. Som vanlig fant du et herlig øyeblikk å trykke på knappen.
mvh Tom T
Arne S.
Takk for KUle kommentarer! Den er heldig som ''finner seg sjæl''. Hva med deg, Tom bilde nr. 145931 (Kunne ikke dy meg :-)
André M.
Flott spenn i kompen, her. Litt uro og ganske mye mørkre (litt djevelsk symbolikk med de horna). Så ikke at det var en ku til å begynne med. Tøft, dette her. Eller, KUlt, om du vil :-)
Tom A. T.
Jeg liker i alle fall å tro det Arne, men av og til så overasker jeg meg selv såpass at jeg faktisk begynner å tvile. På en annen side er kanskje det også synonymt med å ''finne seg sjæl''. Eller?? For øvrig liker jeg folk som ''ikke klarer å dy seg'' ;o)..
mvh Tom T
Line Kristin W.
Du slutter aldri å overraske, Arne, - eller å imponere :-)

Det som fascinerer meg mest med dette bildet (blandt flere) er hvordan du evner å se spennende motiver der de fleste av oss ikke finner noe som helst.
Ikke før du viser oss det og vi gisper ''Ååh, så genialt/morsomt/treffende/kreativt...''. Og (nesten) alltid utspekulert enkelt. Det vi ikke så blir plutselig innlysende, nærmest en selvfølgelighet og vi - i hvert fall jeg - ender skummelt ofte opp med spørsmålet ''Hvorfor ser ikke jeg...?''.

Og det er bra!
Du/det tvinger meg til å tenke anderledes, til å se kua til nabobonden som noe mer og annet enn ... bare en ku.
Veldig inspirerende! :-)

Men betyr dette at du bruker nettene til å løpe gatelangs efter ungmøøer, Arne? ;-)

- Line :-)

P.S. Flotters bilde også, men denne gangen var ikke det det viktigste. Ikke for meg ;-)
Line Kristin W.
Krrmt ... klarer ikke dy meg jeg heller; hvilken misjon er den hvite stripen i venstre underkant av skyggen ment å ha?

;-)
Arne S.
Hehe, ja - det ble litt løping etter ungmøøer denne kvelden. Men det er ingen fritidsaktivitet. Takker så mye for fine ord, Line. Jeg er nok litt mer beskjeden på egne vegne, men du er inne på et viktig poeng når det gjelder bilder generelt. Det handler om å SE. Om å se 'øyeblikket' i sekundet før det skjer, eller se potensialet i et motiv som ikke er åpenbart spennende i seg selv, men som kan bli svært spennende som ferdig bilde. Fotografiet har så mange fasetter, og er derfor tidløst engasjerende.

Jeg får si som Tom, jeg setter pris på mennesker som ikke kan dy seg :) Den hvite stripen nede er en ny og kreativ innramming. Jeg ''antyder'' rammen og lager derved en dynamisk og pulserende avslutning av bildet. Skyggen kan derved fortsette ut i det store intet. Godt observert!

:))
Line Kristin W.
Hvordan kan skyggen fortsette ''ut i det store intet'' efter at du har avsluttet den, da? ;-)

''Ny, kreativ innramming'' ... hehe, ikke like kreativ som begrunnelsen ;-)

- Line :-)
Terje M.
Hei. Assoierte ikke med en hellig ''ku'' her!!! India ja vel.!!! Mitt første intrykk var en nasjonalpark, en bukk. Med spisse horn som anngriper ''fotografen''. Truende posisjon!!! / skyggen . Men er det en grunn / bevist handling at det er s/v bilde??? Et litt sært bilde spør du meg!!!!! M.H. Terje Mj.
Arne S.
Line; hehe, ok da, begrunnelsen er mer kreativ enn rammen. Setter pris på skarpe blikk og ærlige ytringer.

Terje; ordet 'sært' tar jeg som et komplement. Jeg liker sære bilder, og blir nok særere etter hvert. Jeg presenterer motivet i sorhvitt simpelthen fordi jeg synes det passer best i sorthvitt. Det er også en mulig tolkning innbakt i dette.. Men nå har jeg vært ''kreativ'' nok denne kvelden. Jeg skygger ut :) Takk for innspill!



Pernille B.
hihi.. d va igrunn tøfft... nasehorn i en svart sovepose ;) spesiellt
Arne S.
Heihei Pernille, takk for kommentar. Jeg har registrert at du har meninger om ''ekte'' fotografisk uttrykk. Hvordan vurderer du dette?
Merethe W.
Spenstig! Dust, uskarpt dyr kombinert med bombastiske felter av sort og hvitt. Særdeles smakfull og elegant kombinasjon, Arne.
Tarjei Ekenes K.
ja, veldig tøft dette

den mørkes budbringer

:-D ! son tarjeiav !
Caroline M. S.
Det var en ganske annerledes hellig ku enn de hvite drogene jeg har sett. De som dingler rundt helt uaffiserte av trafikk og støy. I motsetning til de ser denne virkelig ut som en hellig ku og enhjørninghornet gir den en passe dose mystikk og frodig eventyr/historie. Riktig lekkert! :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu