Jeg går! Å!
Jeg er ifølge mine biografer et fremtredende medlem av Den Norske Trollfabrikken.
Siden jeg ikke får betalt, protesterer jeg litt. Og går, jeg er så krenka!
Bildet inngår i albumet Trollfabrikken - Jeg leser mye gøy om egen person på nett. Siden jeg er en gammel karikaturtegner/illustratør, tok jeg omtalen alvorlig. One aim to please! ;)
Fotograf
Utstyr
  • Logitech webkamera
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFotomontasje med håndtegnet, digitalt ferdigstilt illustrasjon
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1146485} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Pål M. S.
Frisk serie dette, der du sparker de som sparkes må, med saftige karikaturer i bakgrunnen :-) Det går både oppover og ellers i den retningen som seg hør og bør, og ellers passer.
Hadde en tur innom bloggen din, og mye fornøyelig lesning, om en kan si det på den måten. Likte at du tar kampen med Lurås og Resett gjengen. Det er vel få som fortjener mer tyn enn dem....og det enkleste er ikke alltid pistol. Ord svir gjerne mer.
Kristin B.
Hahah, nei, det enkleste er visst ikke pistol, særlig når man møter barbarer som de resatte, som ikke en gang skjønner at de er blitt grovt fornærmet! :D
Takk for hyggelig tilbakemelding. Putling er blitt min nye prokrastineringsgreie, før vasket og ryddet jeg, men nå har jeg behov for prokrastinering på det området også ... :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu