dog walks man
Utstyr
  • Nikon FM2
  • Tamron 75-210 mm
  • Blender-
  • FilmtypeT-max 3200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger182
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_11465} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Eli L.

kjempe artig hundebilde! hunden ser virkelig smart ut - han har helt klart kommandoen. bildets kontraster er også med på å dra inntrykket opp, selv om mange sikkert vil si at det hvite er for hvit. men jeg likte ikke skiltet og bilen i bakgrunnen. det ødelegger harmonien. ellers har bildet noe 70-tallsaktig over seg - på grunn av frakken til mannen kanskje?
Marius S.

Morsomt bilde. Det er komposisjonen jeg liker her. Savner litt luft nederst (hele labben burder vaert med) og bakgrunnen er litt distraherende (skilt, halv bil).
Anne B.

Hei.
Takk for fine kommentarer. Dette bildet er ikke så oppstilt så det ser ut til å være. Det ble tatt mens eieren gikk tur med hunden sin, så det var litt vanskelig å forhindre at det kom en bil eller et skilt i veien, siden jeg bare måtte rope stopp når jeg så noe bra. Hunden var i tilegg ganske rastløs, og var ikke helt med på det jeg ville hele tiden. Men jeg er enig, bildet hadde vært renere uten alle elementene i bakgrunn.
-Anne
Thorfinn B.

blasse toner, men god komp og avstand mellom hund og eier. Bra!
Carsten A.

Her bruker du bare en svært begrenset del av toneskalaen (''blasse toner'' som TB sier), og dermed begrenser du også ditt eget uttrykk. F. eks. ligger personens frakk her i omtrent samme toneleie som bakgrunnen til høyre (og går omtrent i ett med den). Det skaper omtrent ingen dybde til bakgrunnen. Bildet har også etter min mening et godt potensiale, og om du hadde brukt en full toneskala, ville du antakelig ha fått fram poenget mye bedre og uten de tingene som nå virker distraherende. Da ville det også være lettere å påvirke noen elementer i bakgrunnen på en hensiktsmessig måte.
MVH CA
Anne B.

Hei.
Det er flott å få så mye tilbakemelding, fordi det gjør at jeg blir klar over ting som jeg ikke har tenkt på tidligere. Nå gjenstår det bare å jobbe mer i mørkerommet til neste bilder skal legges ut.
-Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu