2022-97-Olympus E-3
I bøkelunden.
Bildet inngår i albumet " Herregårdslandskapet i Rygge " - En bildevandring i Norges mest storslagne og gjennomførte herregårdslandskap. Den 13. sept. 2013 ble, - i middelalderen som nabogårder, seinere sammenslått som gods, - gårdene Værne Kloster (Johannitterkloster - som etterhvert utover i middelalderen helt eller delvis eide 186 gårder, så krongods og deretter herregård) og Huseby (Middelalders maktsentrum) fredet av Kongen i Statsråd. I dette store landbrukspregede rommet ligger det også fire naturreservater og et stort antall fornminner. Noen steinkast syd for Værne ligger Evje Herregaard med sitt noe mer beskjedne uttrykk. Denne gården inngår ikke i landskapsvernområdet med unntak av to reservater; bøkelunden Kajalunden og Vardåsen.
Utstyr
  • Olympus E-3
  • Olympus Zuiko DG 2/150 mm.
  • Brennvidde150.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetRAW, ISO 125.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1146809} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Har tittet på det lenge og prøver og bli enig med meg selv. Hvis vi kaller det en klase med løv som ligger horisontalt der hvor lyset treffer så ligger den litt høyt i bildet, synes jeg. Bunn av bildet er relativt uinteressant og tilfører ikke bildet så mye. Bildet har kanskje noe dårlig separasjon i forhold løv og bakgrunn, litt tett på hverandre. Personlig synes jeg ikke dette fungerte men det blir litt smak og behag. Bildet er veldig pent eksponert, fargene er naturlig og pene samt at du har et flott lys som treffer. Hadde fjernet løvet som stikker ned fra øvre ramme.
Olav Bjarte K.
Takk så mye for enda en av dine treffende, vennlige og veiledende kommentar!
Motivet er for meg mye abstrakt, og rådene om å rydde vekk det uinteressante i komposisjonen er mottatt. Likevel er det det "tilfeldige" i naturens orden som øyet mitt falt på...
Mvh, OBj.
Avsluttet .
Jeg ser den (Abstrakt) og naturbilder handler nok mye om og finne en slags orden i kaoset, få stablet bitene på plass som et puslespill. Meget vanskelig da veldig mye skal klaffe føre man sitter med bildet. Men la meg si at du er veldig nærme, i mine øyne. Artig samt lærerikt og føre en dialog rundt bilder da vi ser ting forskjellig og ikke minst kunne skrive litt ærlighet i kommentarfeltene om hvordan man opplever ting uten at fotografen tar til sinne og forsvinner.
SveinM M.
Liker det jeg ser! Her har du fanget "gløden" i blaverket på en fin måte! :)
Olav Bjarte K.
Takk til SveinM.!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu