Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger71
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1150530} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Per L.
Et veleksponert bilde med spettmeisa god plassert på den skjeggete kvisten! Fargene virker naturlige og fuglen står godt fram mot den duse bakgrunnen! Mvh Per
Keshav N.
Helt enig med Per.
mvh Keshav
Ingvald Bright N.
Dette må være fuglelinsa nr 1. At du tar med deg skegget under, fremhever fuglen. Ingvald
Roar K.
Ser ganske så bestemt ut denne spettmeisen, ja.
God skarphet på skjegget under også.

Roar
Geir F.
Du er en av få som tåler konstruktiv kritikk, Arild. Spettmeisen er gjengitt i gode og naturtro farger. God positur og bra komposisjon utover at jeg nok hadde valgt et kutt bak stjerten til spettmeisen; -både av hensyn til mer asymmetrisk komposisjon og utgangen av kvisten på venstre side. Skarpheten er kanskje "litt vel god"? Litt mindre oppskarping? Dus og rolig bakgrunn som du nok har støyredusert (bra!). Fine farger på bakgrunnen. Fint miljø. Jeg kommenterer generelt lite da få tåler konstruktiv kritikk og alltid serverer "veleksponerte" bilder til sine venner! Kjedelig, spør du meg!
G
Jostein S.
Hei
FLOTT!
Fin den der Arild
Hans Rich. A.
Flott fugl som du presenterer på en umerket måte.
Mvh Hans Richard
Geir F.
Er det noe rart at bildekritikken "dør ut"?
G
Keshav N.
Jeg kommenterer generelt lite da få tåler konstruktiv kritikk og alltid serverer "veleksponerte" bilder til sine venner! Kjedelig, spør du meg!
Er dette konstruktiv kritikk ?
mvh Keshav
Keshav N.
Jeg kommenterer generelt lite da få tåler konstruktiv kritikk og alltid serverer "veleksponerte" bilder til sine venner! Kjedelig, spør du meg!
Er dette konstruktiv kritikk ?
mvh Keshav
Geir F.
Keshav, har du lest min bildekritikk?? Tror jeg er den eneste som har gitt bildekritikk på dette bildet, og ikke bare servert "veleksponert", "flott" eller "enig". Svaret på ditt innlegg blir derfor JA (-hvis det kan få folk til å "våkne" og bidra med bildekritikk; -og ikke bare "skryte" av sine venners bilder). Lite konstruktivt med kommentarer som "enig", "veleksponert" etc. Dette bidrar i hvert fall ikke til å øke interessen for denne siden, og bidrar heller ikke til at en blir en bedre fotograf!
Jeg kommer ikke til å si noe mer om dette i Arilds sitt kommentarfelt.
G
Arild T.
Takk for interessante kommentarer og spesielt til dere som kommer med bildekritikk!

Geir Folvik: Jeg setter alltid pris på konstruktiv kritikk, og kritikk må man tole når man legger sine bilder ut på en side der kritikk skal gis. Man blir ikke noen bedre fotograf av digresjoner, som det etter hvert har blitt svært mye av her inne. Mistenker at digresjoner blir gitt når man ikke liker et bilde spesielt godt, men tar det i bruk da dette ikke støter den som har lagt ut bildet. For noen er nok en kommentar av typen digresjon godt nok, da en kommentar er en kommentar.


Hilsen Arild
Fredrik N.
Likte fuglebildet ditt Arild. På min ipad ser dette nydelig ut, men har ikke sett det på stor skjerm enda.
Arild T.
Takk til deg også, Fredrik!


Arild
Arild T.
Geir: Glemte å kommentere at du mente det var for mye oppskarpet. Synes det også selv, dempet det noe før posting, men tydeligvis ikke nok. Takk for ditt innspill!


Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu