Bildet inngår i albumet India -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1397
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_115213} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (32)
Ketil K.
Dette synes jeg absolutt bærer et Arne Strømme særpreg. Tilsynelatende tilfeldig, men ved nærmere betraktning er det mye som henger sammen i linjer og farger. Underfundig, med god teknikkanvendelse som får frem essensen.
Inger-Lise S.
Et spennende bilde. Fin komposisjon. Ketil sier det godt her.
Dette likte jeg veldig godt. Elegante og avslappede alle tre kvinnene. Antydningen til landskap og mark ga en stilig effekt.

mvh Inger-Lise
Hans-Einar O.
Et snedig bilde som setter tankene i sving.
Alle er på vei, men går i forskjellige retninger...
Vi ser bare antydninger av landskapet som gir en ganske spesiell effekt.
Fargene spiller fint opp mot hverandre.
Hmm, må studere og fundere litt mer på hva dette gir meg.
Liker det, ja jeg tror det....

mvh Hans-E
André M.
Tre tllsynelatende uavhengige element som opphøyes til EN historie gjennom at fotografen samler det bevisst innenfor rammen. Elegant miljøskildring.
Hege J.
Dette var topp! Likte godt måten du har presentert bildet på med sterke farger på kvinnene, lyse omgivelser, de går ''tilfeldig'' i hver sin retning, og er sånn passe diffuse å se på. Til sammen ble dette SÅ flott! :)

Mvh Hege
Frank W. G.
Herlig, herlig, et bilde fra Strømmes hånd og hode. Kraftfullt og med særpreg. Herlig å studere. Vanskelig bilde å kommentere, men et bilde som gir inspirasjon til å fotografere, og til å leve seg inn i bildets innhold.

Frank
Ole Walter S.
Ja det var et herlig bilde, inspirerende til 1000! Tøft med high-key preget du har her og fargene midt oppe i det. Fin komposisjon også.
mvh/Ole Walter Sundlo
Bjørn H.
Hei Arne ...

Et nydelig fotografi dette ...

Fargene på klærne er jo helt utsøkt i forhold til hverandre, (hadde du med egen stylist eller .. :)))) Og dette opp mot den lyse bakken, havet, og den lyse himmelen, ...gjør bildet meget smakfult -

Her er det sjel og nerve.

ps: den gule damen smiler jo så lurt :) dro du en vits ??

GOOO ` dag ...

Bjørn ;¤
Steinulf L.
Liker slike'skisser'. Setter tankene i sving.
Arne S.
Takk for fine innspill!

Hehe, ingen stylist, Bjørn. Situasjonen og personene er autentiske. De registrerte ikke skikkelsen som linset i halvdansen.

:)
Marit E.
Hei Arne!

Livsglade, lettkledde mennesker går i flagrende, fargesprakende gevanter. Mens vi hutrende, blåfrosne nordboere biter vinterlig tennene sammen og kler oss i sort. Kontraster, kom jeg til å tenke på nå, der jeg må måke den forb....... snøen.

Herlig bilde! Både komposisjonsmessig og farger. Fint med fargene mot den lyse bakken.

Marit
Avsluttet .
Mmmm! Nydelig komponert. High key løsningen gir assosiasjoner til et grafisk arbeid. Tror sikkert det kunne funket i saftige farger også, men for all del; hatten av! Håper du legger ut noe fra Taj Mahal om du var der? Må ha meg en tur dit. Med medbrakt modell og greier. :)
Thorfinn B.
Glitrende fargebruk og effektbruk. Bevegelsen i beina er med på å gi bildet det siste lille ekstra. Ay den høyre og venstre damen har samme fargespill gjør at hun i gult står ekstra godt frem. Horisonten på havet som bare så vidt synes er akkurat sånn passe, slik at den gir dybde og ''romfølelse'' isteden for å trekke til seg oppmerksomhet. Herlig Arne!
Asbjørn M.
Nydelig bilde! Dristig High Key effekt er med på å fremheve de tre kvinnenes
bevegelse, utsøkt fargebruk og komposisjon.
Bildet blir spesielt spennende fordi kvinnene fremstår uavhengig av
hverandre.

mvh Asbjørn
Jon-Petter T.
Stilsikker komposisjon og flott med pastellfargene opp mot det hvite og lyse.
Min innvending er at det kan oppfattes som litt for statisk. Med det mener jeg at bevegelsen enten kunne vært mer fremtredende eller mer fryst. Slik det er nå får jeg det ikke helt til å ballansere.
Kvinnen i gult har mye å si for oppfattelsen av bildet, og hun er den eneste man ser aniktet på - hun smiler? Det legger føringer for hvordan jeg oppfatter og tolker bildet. Likeså kvinnen til høyre som ser utover havet. Kanskje kvinnen i gult kommer fra henne?
Jeg oppfatter kvinnen i gult langt på vei som et fremmedellement. Uten henne er bildet et helt annet, kanksje det er verd et forsøk? kanskje ikke...

MVH
J-P
Arne S.
Takktakk!

Besøkte ikke Taj Mahal denne gangen, Øyvind. Men neste gang..

Interessant betraktning du lanserer Jon-Petter. Har prøvd å maske bort den gule. Det fungerer på sin måte. Men noe av det som fascinerte meg er nettopp de TRE personene, som alle går i hver sin retning. Og fargene, som er like tilfeldig sammensatt som personenes bevegelse.

Tja, hvorfor smiler hun. Det lurer også jeg på. Det er ikke fotografens skyld.

:)
Ishi K.
flott bilde, ikke mer å si
Tore U.
Kule farger og ditto efefekter. Glitrende komponert hvor samhandlingen (eller mangelen på dette) mellom personene gjør susen.

mvh
Tore
Terje M.
Hei.Dristig utsnitt dette her!! Like/ikke like er spørsmålet her.??? Fargene er meget fremtredene/ gjør bildet!!!! Meen får ikke helt tak i budskapet,Bevegelse/ uskarpheten kun en Kvinne med ''Vaske kurv''. Hva gjør di andre kvinnene??? Prominerer på stranden????? Kanske ''Catwalk'' på stranden???? Hva vet jeg???? M.H.Terje Mj.
Avsluttet .
Kjempe fint!!!
God komosisjon!!

Mvh
Mikal §trøm
Kenneth P.
Denne hadde jeg utrolig sansen for. Herlig utbrent. Vakkere farger og flott komposisjon/beskjæring. Liker også at det er litt bevegelse i bildet. Gir en følelse av å være der. Utrolig bra. Intet å utsette på dette.

mvh Kenneth
Marianne M.
Hei danser med linser.

Flotte,stolte og vakkert kledde kvinner målbevisst på vei til....et eller annet.
Det er mye bevegelse i bildet til tross for få elementer,eller kanskje nettopp derfor.... ;-} Kvinnene trer tydelig fram i alt det lyse.
Du er beundringsverdig flink til å skildre mennesker Linsedanser.

Hilsen Marianne
Tarjei Ekenes K.
tøft med fargene

og da var lunsjen på stranda over og alle går hvert til sitt

likte det

:-D ! son tarjeiav !
Arne S.
Takk for nye kommentarer!

Terje; ''Budskapet'' formes av din egen fantasi. Det er noe av utfordringen med denne type bilder. Din assosiasjon til catwalk er like god som hvilken som helst annen teori. Det holder for meg. Holder det for deg?

:)
Caroline M. S.
Klarer ikke helt bestemme meg for hva jeg synes om dette bildet. Jeg vet jo at det er fra India, men det ser kaldt/kjølig ut. På den annen side kan jeg også forestille meg at jeg er blendet av solen slik at det meste ser hvitt og utydelig ut, og uskarpheten/bevegelsen hos damene kan gi inntrykk av dirrende varme. Hvis jeg ikke tenker på varme og India, synes jeg i hvert fall bildet er bra. Elegant.
Arne S.
Du har et poeng der, Caroline. Jeg lurte en stund på om det var riktig å legge ut bildet under serien ''India''. Det er vel mer en halvsurrealistisk stemning enn en reiseskildring. Når du sier at det påvirker din oppfatning av bildet er det jo opplagt feil.

Takk for dine (alltid underfundige og ærlige) kommentarer.

:)
S. N.
Likte dette veldig godt,
ellers enig med Morken ovenfor,

Silje
Christine Ø.
lystig, fargerikt og kontrastfult. liker at man kan skimte vannet og stranda svakt innimellom.

Christine
christin l.
Hei!
Dette var bare veldig vakkert, nesten poetisk i komposisjon og farger! De mintgrønne linjene vi aner av jorden hever bildet veldig. Du er fortsatt på topp med bildene dine ser jeg - og man kan også se at du bruker erfaringene fra yrket som landskapsarkitekt - om du fortsatt er det da? Eller som jeg heller tror - at du har satset fullt og helt på ditt store foto-talent?
Hilsen Christin Lund Storstein, som du møtte på Krogvold-workshop i Procida 2000!
Arne S.
Hei Christin!

Kjempehyggelig å se deg her :) Takk for sist - og for en finfin kommentar til bildet. Jeg liker dette bildet (ekstra) godt selv, og setter virkelig pris på at ''uttrykket'' verdsettes.

En del av meg er fortsatt landskapsarkitekt. Jeg ser nå tydeligere verdien av en variert tilnærming til kreative prosesser. Inspirasjon og nyskaping ligger ofte i grenseland mellom ulike uttrykksformer. Men fascinasjonen av 'øyeblikkenes evighet' tar større plass enn noen sinne. I all fall målt i tid og tanker.

Takk for kommentarer også til Silje og Christine.

:) arne
Line Kristin W.
Når så mange fine og rosende ord allerede er sagt, er det vanskelig tilføye noe av verdi. Min kommentar får heller bli et forsterkende likhetstegn til hvert eneste ett av dem.

Har noen sagt de blir glad og godt humør av dette bildet, forresten?
Jeg gjør! :-)

Kjempegrattis med velfortjent flott plassering i 'Årets Fotograf'! :-)
Og med utnevnelsen 'Ukens Fotograf' på Dotten. Igjen!
To ganger på en måned, - det er schtærkt, Arne! :-D

- Line :-)
Arne S.
Hjertelig takk!

For ikke å plage dotterne med det fryktelige pixelerte trynet mitt enda en uke har jeg lagt inn mitt andre jeg denne gang.













Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu