Når Dagen Er Omme
Konstruktiv kritikk tas imot med takk!

© Anette Augestad

www.serenataphotography.com

www.facebook.com/serenataphotography
www.instagram.com/serenataphotography
Utstyr
  • Nikon D850
  • Nikon 70-200mm f2.8 VR||
  • Brennvidde200.0mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1152759} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Vidar S.
Hei Anette! Håper det går fint med deg.
Skal prøve etter beste evne å si noe konstruktivt.

Først og fremst vil jeg begynne med fargene.
Varme og gode farger. Mye rødt, rødbrun og gult. Dette gir en varm og god opplevelse.

Lys:
Sterkt motlys, litt vel sterkt, noe vanskelig å se dyrene. Fine høylys hjelper på etter min mening, spesielt rundt hodet på føll. Savner litt på moren.

Kontrast:
Veldig sterke kontraster, legger merke til at bygning (Tak) og trær ol. er nærmest utbrent, dette passer fint med morens hale, man og ører. Jeg syntes dette var utrolig stilig.

Komposisjon:
Du har denne gang med forgrunn, men kunne hatt ennå mer med. Bildet kan godt være tatt slik at man ser en bit av et gjerde eller en port eller en vei for eks.. Men altså nå mener jeg ikke alltid, men om det er noe tilstedet der:-)

Fint bilde dette Anette! Du er jo et stort talent. Du kan dette med bilder av hester bedre enn de fleste av oss. Men det er viktig at du øver deg på komposisjon. Så er det viktig at du tar bilder av andre ting også. Dette bare øker forståelsen for fotografi generelt, og kommer til nytte for deg fremover.

Ok. Ha det bra så lenge.

Mvh
Vidar
Anette A.
Hei Vidar!

Tusen takk for en fin og saklig tilbakemelding! Jeg ser tydelig poenget ditt når det gjelder komposisjon, og dette er noe jeg gleder meg til å eksperimentere mer med =) Utfordringen når det kommer til hest er at man ikke alltid kan bestemme hvor den skal stå.

Nå gleder jeg meg til snøen kommer, så skal jeg jobbe med å få inn forgrunnen mer! Takk igjen :)

Vennlige hilsner fra Anette
Vidar S.
Hei Anette!

Ja, forstår godt det er utfordringer med Hest, plassering osv. Det er jo levende dyr! Men du verden så spennende det må være å jobbe med disse vakre skapningene. Var ute i dag å fotograferte. Prøvde å fange Solen akkurat i det den gikk ned. Men det var som å fange en sprettball:-) Raste jo nedover:-)

Gleder meg at du har planer med nye bilder i snø, selv om det er trist at sommeren er på hell:-)
Det blir bra eller mye bedre med mer forgrunn Anette!
Men ikke la det bli en hindring for å ta et skikkelig bra nærbilde for eksempel, bare tenk intuitivt men ha det i bakhodet når du planlegger et bilde.

Et tips til deg er å ta med deg en høy og solid gardintrapp (Aluminium), da kommer du høyere opp, dermed får du bedre oversikt og plassering i forhold til de høye dyrene. Men om du ramler ned kan det koste deg både helse og utstyr, jeg fraskriver meg alt ansvar, det må du selv ta en avgjørelse på:-)

Mvh
Vidar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu