"dagens gode samtale" - serie
"et spontant og tilfeldig møte"
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2022-12-10 14:14:58
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2022-12-10 14:15:50
    Versjon #3
Utstyr
  • samsung SM-A530F
  • -
  • Brennvidde3.9mm
  • Blenderf/1.7
  • Lukker1/140s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1153495} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Vidar S.
Hei Gunnar! (Original)
Her har du et utrolig bra bilde på gang:-)

Dette ser klassisk ut, du trenger ikke gjøre noe med dette, det er akkurat slik det skal være etter min mening. Får Julestemning og tankene flyr med en gang jeg ser dette Gunnar:-)

Med aller beste hilsen
Vidar
Gunnar F.
Takk Vidar - originalen for meg også - fargebildene er bare beviset på hvordan jeg får kontakt - frisørdame mi ble også med :-)
Mvh Gunnar
Andreas K.
Dette er en serie som er helt uinteressant for andre enn de som er med i bildene.
Et middelsbra amatørfoto som passer i et familiealbum. Litt dårlig vinkling ovenfra.
Vet ikke hvorfor du delvis har tatt ut fa fargene i deler av bildene.
Jeg kan ikke se noen som er i samtale.
Gunnar F.
Takk Andreas!
Originalen som er hovedmotivet, tok jeg mens mannen tok et tilsvarende bilde uten å spørre om lov - deretter hadde jeg en hyggelig samtale med de to uten stillbilde eller video hvor jeg på engelsk spurte om godkjenning av originalen også med tanke på publisering på foto.no, deretter stilte de to opp for fotografering og endelig den hyggelige damen sammen med kjæresten min.
Jeg likte s/h versjonen som er litt original - mulig Vidar mente det - han er jo en humoristisk kar som jeg har sansen for :-)! Fargebildene er jo under enhver kritikk og fortjener egentlig ikke
lagringsplass som du nevnte på et tidligere bilde hvor du ikke fikk med poenget etter min mening. Her måtte jeg kutte ut blåfargen på grunn av snøen, men tillot meg likevel fargene for å vise at de ikke var etnisk norsk.
Ytringsfriheten er jo grunnlovfestet så fritt frem for alle her inne, noe jeg benytter meg av. Vi er i et festlig lag hvor vi mannfolka er mest opptatt av kampen mellom England og Frankrike hvor stillingen nå er (0-1) i pausen - så skulle det være noe mer får vi ta det i morgen - jeg er vanligvis opp kl. 06.00 uansett dag.
Ha en fin lørdagskveld!
Mvh Gunnar
Arne S.
Orginalen var min favoritt også.
Gunnar F.
Takk Arne!
Hyggelig å høre fra deg og velkommen til foto.no selv om, du har vært her noen dager og gjort et meget godt inntrykk - nå scoret Harry Kane for England og stillingen er (1-1) - fotballidiot jeg:-)
Ha en fin lørdagskveld!
Mvh Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu