Gamle gubber ved Borrehaugene
Utstyr
  • Canon EOS 90D
  • 17-70mm F2.8-4 DC MACRO OS HSM | Contemporary 013
  • Brennvidde41.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker0.6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1153540} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Arne S.
Dette likte jeg godt. Herlig komposisjon. Tåka og det rødbrune løve ga en fin stemning.
Keshav N.
Velkomponert med fine farger.
mvh Keshav
Gunnar F.
Litt lite kommentarer, men ikke annet å vente her inne :-) - fra spøk til alvor - dagens "historie" for meg - to gretne, gamle gubber som burde vært felt forlengst - står her og stenger utsikten og utviklingen med tanke på fornyelse - noe å tenke på for de som tviholder på posisjonene sine og hindrer fornyelse - jeg får si som Harald Sverdrup så fornøyelig uttrykte - kutt hue av dem, sleng dem i søppelsjakta hele bunten :-)!
Fri tolkning fra en gammel gubbe, men heldigvis langt fra gretten - det tekniske har Arne tatt seg av!
God jul Andreas - det fortjener du virkelig med denne "gode historien"!
Mvh Gunnar
Mats L.
Ser att också du fastnat för grenverk och trädstammar i en salig blandning med tanke på tidigare kritik. Det är bra för det får vår fantasi att gro och skapa dessa "meningslösa" bilder som du uttryckte det.
Andreas K.
Takk for kommentarene.

Mats, jeg håper ikke du sammenligner mitt bilde her med et annet bilde jeg kommenterte tidligere og kalte det meningsløs.
Hvis du synes at dette her er grenverk og trestammer i en salig blanding på lik linje med bildet jeg kritiserte tidligere,...jeg sier ikke mer - det blir for dummt.
Mats L.
Nä Andreas, din bild är mer klar över förgrund, bakgrund och uppbyggnad. Jag la själv in en bild efter den kritik du gav till Vidar. Vi har väl kanske en bättre uppfattning om bildens uppbyggnad i detta fall. Jag tyckte att din kritik mot Vidars bild var väldigt hård och aggressiv och inte uppbygglig. Jag accepterar kritik som är negativ men inte nedslående. Du måste ha sett mängder av meningslösa bilder i detta forum men jag har inte sett dig uttrycka dig så i något annat fall. Fortsätt att ge kritik i din stil, den är många gånger provocerande men tänkvärd.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu