Marianna - Highkey
Utstyr
  • Canon EOS R
  • RF70-200mm F2.8 L IS USM
  • Brennvidde135.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/200s
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1154075} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Vidar S.
Hei Vegar!
Liker portrettet. Det fine her er nærheten i bildet. Man er nødt til å ta stilling til dette. Det høyre øyet hennes er virkelig fantastisk og man ser skjønnheten i øynene på personen, selv med falske øyenvipper.

Kanskje hennes venstre øye kunne belyses noe annerledes slik at brynene hennes var litt mer tydelig? Du har kjørt dette veldig High Key, jeg liker det spesielt godt til aktøren.

Fantastisk look du har fått til her.
Ønsker:
Kunne godt tenkt meg handling i bildet. La oss bare si en enkel handling, at person føner håret, spiser, reiser seg, ligger eller noe. Bare et personlig ønske fra meg altså:-) Ikke statisk altså. Ikke det at dette er statisk, men litt action, selv med klær og personlighet.

Jeg liker det at du med dette prøver deg på fotokunst:-) Og du er på god vei etter mitt syn.

Stå på Vegar, nå er du på sporet:-)

Mvh
Vidar
Arne S.
Hun har et veldig flott utrykk. Jeg trenger ikke noe mer action i bilde. Litt mindre skygge på det ene øye kan jeg være med på. Jeg syntes jeg får enda mer kontakt med øynene hennes hvis jeg drar bilde opp til overkanten av det litt mørke øye hennes.
Men uansett et flott foto.
Mvh Arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu