På jakt etter lyset.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 20 mm-mauell fokus
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger417
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_115461} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
John Einar L.

fine farger. bevegelsen i sjøen gjør mye for bildet. Mulig du skulle prøvd en litt lavere vinkel, så fotografen hadde stått i siluett nærmere himmelen. det hadde kanskje gitt et enda mer dramatisk uttrykk
Torbjørn K.

Jeg synes bildevinkelen var fin jeg. Flotte kontraster og farger. Er dette tatt samme dag som ''Farvel til dagen?'
Bjarne B.

Hei, takker for kommentarene fra dere begge, til Torbjørn: bilde er tatt samme dagen som ''Farvell til dagen'' og fra smme plass, du ser lyngtua i nedre kant på dette bilde,men eksponeringsverdiene er foskjellige.

Mvh Bjarne
Janne L.

Jeg synest farvell til dagen var et flott bilde. Men dette bildet var mye bedre. Jeg likte godt siluetten i venstre hjørne. Er det Siggjo som er vulkanen? Sjøen er aldeles nydelig.
Janne
Bjarne B.

Takk for komentaren Janne, det stemmer at det er Siggjo som er på bilde og fotografen på vei inn i bilde er Ove Steinsland som også har lagt ut et bilde fra denne turen.

Mvh Bjarne.
flemming r.

Et godt og meget flot motiv, fra fjeldene fine farver.
Inger-Lise S.

Dette er bare fantastisk flott!
Du er flink til å finne motiver,spesielt med flott lys.

mvh Inger-Lise
Marius F.

Meget fargerik himmel. Utsnittet fungerer men jeg skulle likt å sett en versjon uten steinene i forgrunn. Da burde det heller ikke personen vært der. Ellers flott lys og bra eksponering.

Marius
Bjarne B.

Takk igjenn, Til Marius: Personen kom inn i bilde etter at det var ferdig komponert og selvutløseren var aktivisert, så det var ikke meningen at han skulle være med, men eg syns at det passet bra når eg såg det ferdige bilde, derfor tittelen på bilde, det er jo lyset vi er på jakt etter.

Mvh Bjarne.
Ola M.

Flott bilde. Du har mange flotte bilder her på dotten. Du finner ofte det rette lyset, det er noe jeg streber etter også.
Kay R.

Meget flott igjen.. Hærlige farger i dramatiske skyer. Flotte fjell, skjær og vann... Tenkte det samme som JE med tanke på lavere vinkel, men da tror æ også du mister noe av den flotte fargespeilingen i vannet.... La det heller være.. Flott levert...

MVH Kay:-)
Venche J.

Dette har jeg gått glipp av...

Nydelig lys Bjarne - du fant det. ;)

Liker det veldig godt akkurat slik det er.

Wenche.
Odd Tore S.

Hei!
Nydelig lys, liker vinkelen du har valgt for landskapsdelen av bildet.
Ville ikke forandret noe på dette, men jaget fotografen litt mer oppover i bildet så han kom klar av kanten og i siluett mot vannet. Han burde være mottagelig for dressur fra en annen fotograf, og med digitalkamera koster det jo bare tid!
Odd Tore
Bjarne B.

Takker for komentaren Odd Tore, skal prøve på fotografdressur neste gang anledningen byr seg, he he.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu