Etter tips fra Agnar
Da har jeg prøvd spelt-brødoppskriften fra Agner. Riktignok med litt assistanse fra min kone! Overraskende god smak.
Trodde ikke de ville heve seg så mye tross at det bare var en halv pakke med tørrgjær
Utstyr
  • Panasonic DMC-TZ80
  • -
  • Brennvidde4.3mm
  • Blenderf/3.3
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger98
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1154996} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Arne S.
Så bra Jostein! Da går jeg ut fra at det er oppskriften du fikk her på siden. Fint lagt opp med fine farger.
Mvh Arne
Roar K.
..... og jeg som trodde trodde det å vise fram maten sin etc. var sånt som hører Facebook til?

Roar
Gunnar F.
Enkelt og greit stilleben sett fra et fotografisk standpunkt!
Mvh Gunnar
Jostein S.
Hei
Takk for hyggelige tilbakemeldinger Arne, Roar, og Gunnar
Artig å prøve noe nytt
Nye smaker!
Åge M.
Bon apetit!
Likte posisjoneringa av brødet og brødfjøla, gir en diagonal som starter litt trangt oppe i venstre hjørne og utvider seg diagonalt nedover mot høyre, gir spenst og dynamikk.
Og antar jeg ville likt den brødskiva der også da.
Jostein S.
Hei
Takk Åge!
Jeg tror du godt kunne likt dette
Oppskriften som var på siden ble fulgt til punkt og prikke!
Vidar S.
Det ser herlig godt ut Jostein!
Virkelig fine farger i bildet også.

Mvh
Vidar:-)
Agnar H.
Du verden! Må være mitt mest vellykkede innlegg på foto.no så langt. Brødet så veldig bra ut og så blir du kjempesunn. I alle fall om du fortsetter med det pålegget der.
Jostein S.
Hei
Takk Vidar og Agnar
Jo, det er nok sundt med slikt pålegg, men skeier ut av og til med brunost!
Arild T.
Lekkert matbilde! Fristende å prøve Agnars oppskrift!


Arild
Per L.
Hvis det smaker like godt som det ser ut, så er det nok strevet verdt! Fint, veleksponert matbilde med spreke farger! Mvh Per
Jostein S.
Hei
Takker for kommentarer Arild og Per
Kan godt anbefales
Lurt kanskje å ha deigen i varmeskap under hevingen, også når du har lagt brødene i formen for etter heving
Ingvald Bright N.
Såpass må ein kraftkar ha. Dei ligner på mine , men flottere, Det gule kontra det røde og tar man med det grønne ,Kjempefrukost : Ingvald
Jostein S.
Hei
Takk Ingvald
Enig i at dette er en kjempefrokost
Avocado og tomat er et godt alternativ!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu