Rivendale
Utstyr
  • Hasselblad Hasselblad H3D
  • HC 80
  • Brennvidde80.0mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger96
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1155054} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Keshav N.
To flotte portretter. Her kunne du med fordel legge ut 1 bilde med 2 versjoner.
mvh Keshav
Keshav N.
To flotte portretter. Her kunne du med fordel legge ut 1 bilde med 2 versjoner.
mvh Keshav
Arne S.
Helt klart min favoritt av de to bildene du har lagt ut. Veldig fint lys i både hår og ansikt. Det store treet bak hode hennes stjeler mindre oppmerksomhet på dette bilde en det andre. Et fint portrett.
Mvh Arne
Åge M.
Noe fransk over det her, eleganse og naturlighet.
Bra jobb av modell og fotograf.
Vidar S.
Hei Bjørn Phillip!
Fantastisk bilde nok en gang. Det er vel fra samme shoot som sist?

Komposisjon:
Først vil jeg si gratulerer med lyset du har fått til her. Mykt, deilig og fantastiske hudtoner. Veldig fin vinkling, øynene hennes er tydelig i form og fasong.

Utsnitt:
Litt midtstilt. Det er ikke ofte jeg ser et så behagelig utsnitt som dette, høyden over hodet (Plassen over) Fin distanse.

Du har valgt å kutte midt i den nesten vinkelrette hånden hennes nede. Det at du tar med denne delen er veldig viktig for bildet Bjørn Phillip, jeg kunne godt tenkt meg å sett noe mer av hånden (1-2 cm) Men det er jo et valg du har valgt, ville bare uttrykke hva jeg hadde gjort her. Som sagt, vist litt mer av den nederste hånden for ennå mer balanse.

Lys:
Hva kan man si til dette da? Det er kjekt å se at du har jobbet så godt med lyset, plassering og styrke på lyset, passet på at fargene er myke, dosert dette veldig bra. Kjekt å se at håret hennes er så variert belyst, det gir ekstra god tekstur. Lyset kan godt lage skygge under nesen (Butterfly) I dette tilfellet måtte du eventuelt hatt en lampe rett over henne. Men nå vet ikke jeg forholdene osv. så dette er bare eventuelle tips. Men dette er jo ting du vet om, sikkert unødig å tipse deg vedrørende.
Men gjør det nå uansett:-)

Konklusjon:
Nydelig bilde, Girl In The Mist, så og si, noen ting er forbedret, lysere, mer innfallende lys, håret er bedre. Fargene kan ikke bli bedre en på Girl In The Mist bildet:-) Du har virkelig noe på gang med portretter Bjørn Phillip, gleder meg å se disse bildene, virkelig stort at du bruker så mye kraft, til dette. Dette blir det gull av:-)

Mvh
Vidar

Bjørn phillip C.
Tusen takk For fin kommentar Keshav. Det skal jeg ta med meg videre!
Bjørn phillip C.
Hei Arne! Enig med teknikken. Men liker godt mystikken i det andre. tar fantasien min litt av sted,
Bjørn phillip C.
Hei Åge! tusen takk for en fin kommentar! Har ikke tenkt over det perspektivet. Gidde meg et til element. Takk for observasjonen!
Bjørn phillip C.
Hei igjen Vidar! Tusen takk for den utfyllende kommentaren du har gitt meg.

I forhold til hånden så har du muligens rett. Det var der min frame stoppet. kunne kanskje gitt litt mer slack.
I forhold til lyset, så har jeg valgt å sprette det naturlige rundt her. Solen kom frem 45 grader til venstre bak hodet hennes som glorie. Jeg brukte den med en stor isopor rett til min venstre for å gi litt gass i ansiktet hennes. Deretter brukte jeg noe digert svart rett bak kamera høyt oppe for å gi mer kontrast bak kamera. Lamper hadde ikke gjort så mye her. Og blitzen forble i kamera pga det flotte skydekket jeg kunne bruke. Bak henne til min høyre brukte jeg litt sølv for å gi henne en ekstra kick i håret. Det er her jeg gir hennes gradering, mot det svarte som er mot meg.
Takk igjen for den flotte kommentaren Vidar.
Alltid en fryd å høre fra deg:)
Mvh: Bjørn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu