Old greek lady
Gammelt bilde som har vært innom Photoshop for fornyelse… Finner stadig nye muligheter, noe som inspirerer og har øket fotogleden for egen del.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger74
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1155576} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Keshav N.
Stilig portrett av den gamle damen,
mvh Keshav
Harald N.
Inspirerende og flott.
Mvh Harald
Roar B.
Soft, enkelt og elegant.
Litt trangt over og under?
Oppi i hodet mitt svirrer en versjon i høydeformat med dama i nedre halvdel og en god del luft over.
Arne S.
Syntes munnen hennes gir utrykk av at hun ikke er helt komfortabel med at du skal ta dette bilde. Noe som kanskje i dette tilfelle gjør bilde fint. Liker også den lette hånda til Photoshop og den som drar i spakene. Dette ble skikkelig fint. Enig med Roar i høydeformat og mer luft.
Mvh Arne
Pål M. S.
Takker for kommentarer.

@Roar, så er det ite luft over og under, på grunn av at de aller fleste gateportrettene jeg har tatt, er tatt tett på, veldig tett på...en stil jeg brukte mens jeg holdt på med disse. Kunne selvfølgelig utvidet bakgrunnen/minsket bildet, men jeg lot det være:-)

@Arne, så er det en egen historie ang. hennes uttrykk. Jeg tok bildet av mannen hennes utenfor dere hjem, da jeg hørte en morsk kvinnestemme innenfra. Etter litt kom hun ut, snur seg mot mannen og gir han en skyllebøtte (kan ikke gresk, men det hørtes slik ut) Det hun ville frem til, var at han burde sagt fra at jeg tok bilder av han, og dermed burde sagt fra til henne også. Dermed stilte hun seg opp, og nærmest forlangte og bli tatt bilde av. Og det ble det:-)
Arne S.
Hahaha… artig når historien følger med til slutt :)
Mvh Arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu