Dunes lyrics..
Bildet inngår i albumet Dgital art -
 • Versjoner:
 • Versjon #1
  Original
 • Lagt inn: 2023-02-24 21:20:53
  Versjon #2
Utstyr
 • Canon EOS R
 • RF35mm F1.8 MACRO IS STM
 • Brennvidde35.0mm
 • Blenderf/9
 • Lukker1/125s
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1155728} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Åge M.
Flotte diffuse gultoner! Gir et uttrykk utover det vi vanligvis finner her på dot'en.
Så syns jeg kanskje kamelen 'ødelegger' litt. Den henger liksom i løse lufta (selv om du har prøvd med litt skygge) sånn jeg ser det. Hvis det hadde vært flere elementer som også hadde gjort det hadde det 'satt standarden' og da ville kamelen vært riktig. (.. at sommerfuglene henger i lufta er jo naturlig så de bidrar ikke til det).
Men, veldig bra!
Igor K.
Takk Åge. Velger å legge ut versjon "før kamelen sneik seg inn på bildet" :)
Arne S.
Enig med Åge her Igor. Veldig fin den uten Kamelen.
Mvh Arne
Åge M.
Ja, V2 med det tomme rommet til høyre syns jeg understreker resten av bildet på en god måte. Gjør seg med litt 'tomhet' her.
Roar B.
Ikke mange som har en slik variasjon i porteføljen sin som deg, Igor. Her nok et fra fjerne himmelstrøk som setter i gang denne gode nysgjerrigheten som ofte
må til for å fatte interesse for motivets innhold.
Etter litt fundering tror jeg ender opp med enda en versjon der kun kvinnen og landskapet står tilbake. Og som det blir nevnt; at tomrommet forsterkes ytterligere, også i sammenheng med den sparsomme koloritten.
Jan-Erik S.
V2 på meg også. Eksotisk og spennende.
Igor K.
Tusen takk alle sammen :)
Harald N.
Drømmeaktig og flott dette Igor.
Mvh Harald
Igor K.
takk Harald :)
Roger H.
Enig i at versjonen uten kamelen er best av de to. Et slikt bilde bidrar til mer harmoni med få elementer, og fargen og den diffuse effekten gir bildet mystikk og samtidig som de to sommerfuglene gir liv til bildeflaten.
Igor K.
takk Roger :)
Evelyn S.
Et annerledes og spennende bilde. V2 ble riktig flott. Men om originalen med kamelen gir en annen stemning som du egentlig ville ha, så er det vel ikke sikkert at kamelen må bort. Men enig at den henger litt i luften. Mulig den kunne vært litt lengre ned og litt til høyre. Men her er jeg på usikker grunn, her blir bare gjetning. Liker ideen, fargene og den litt surrealistisike stemningen.
Igor K.
Takk Evelyn :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu