Forandring - forundring.
Utstyr
 • Nikon Zfc
 • Nikon Z 28 mm 2,8
 • Brennvidde28mm
 • Blenderf/8
 • Lukker1/2500s
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
 • KategoriNatur
 • Lastet opp
 • Visninger91
 • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1158757} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Øyvind H.
Hei Øyvind! Er det tordenvær på gang og forhåpentligvis regn?! Fascinerende bilde av sol og mørke skyer og vi er vel i sesong på denne tiden av året. Fint bilde, men kunne kanskje ønsket meg en litt mer dempet sol. Mvh Øyvind
Jan-Erik S.
Dramatiske skyer som kanskje inneholder både torden og regn som er på vei. Lyset der oppe er vel sola eller kanskje noe religiøst? Her er det bare å bruke fantasien. ;)
Evelyn S.
Dramatisk! Enig med Jan-Erik om at det kan oppfattes religiøst. Kunne vært beskrivelse av opp til flere hendelser i bibelen. De to lagene med skyer lager romfølelsen, hele universet anes i bakgrunnen. Kommunikasjon mellom himmel og jord. Eller bare et særdeles spennende værbilde. Jatakk til flere slike bilder!
Arne S.
Blant oss mennesker har betraktninger om været alltid vært en måte å starte en samtale på. Tror det kommer til å stå seg fremover i tid også. Hvis prognoser og spådommer om været treffer så høres fremtiden ikke spesielt lystig ut. Liker komposisjon/beskjæringen av bilde ditt. Over skyene er jo alltid himmelen blå :-)
Skyene er fine og dramatiske og solen lyser sterk som sola gjør når man stirrer rett på den.
Mvh Arne
Pål M. S.
Fristende og komme med en svevende kommentar…
Noe guddommelig og mektig symbolikk kan det tolkes som, så da gjør jeg det. Noe av det bedre som er levert på dotten i de siste.
Øyvind B.
Tusen takk Øyvind H., Jan-Erik, Evelyn, Arne og Pål M. for gode og innholdsrike kommentarer jeg setter stor pris på og leser med stor glede.
Er selv ateist men kjenner ofte på en uforklarlig kraft et sted der i mellom. Kjennes sterkest alene i naturen. Noen som passer på deg men kan selv ikke sette ord på hva det er. Det flakser en fugl der oppe. En prikk, ikke lett og se men ikke mindre viktig av den grunn.
Mvh Øyvind
Jostein S.
Hei
Kraftfullt uttrykk Øyvind
Nesten som en eksplosjon i lys og kontraster
Tittelen er noe å dvele ved
Når det gjelder det gudommelige trenger en ikke tro det ene eller andre mener jeg
Alt er ordnet på forhånd. Vi kan ikke gjøre noe til eller fra. Jeg tror det er noe etter dette. Vi trenger ikke streve med det. Det er noe trygt med det og ha som en forankring å tro at det er noen som har omsorg for deg uten at en trenger å kjenne det
Var ikke dette forunderlig da Øyvind!
Ingvald Bright N.
Hei Øyvind. Et fint stykke forundring. Liker dette. Ingvald
Øyvind B.
Mange takk og til Jostein og Ingvald.
Fint du lot deg forundres Ingvald.
Jostein: Kloke ord til ettertanke. Fikk noe å gruble over. Tro kan være så mangt og mister man troen på seg selv blir det hele fort ugreit.
Mvh Øyvind
Jostein S.
Hei
Bra du fikk ord til ettertanke Øyvind
Virker ikke på meg som noen ateistisk tankegang når en har noe å tro på
Ha en god fotosommer!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu