FORD Mustang
siden bilens eier, Vegard S. har bursdag i dag, så ble det denne flotte FORD Mustang'en som plukkes frem ...
Bildet inngår i albumet Biler / Cars - Bilder av kjøretøy som jeg liker å fotografere
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D750
  • Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/4 G ED
  • Brennvidde70.0mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetD750_21_06_23 HCN 70-200
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1158977} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Øyvind H.
Kjempefin bil, som er kjempefint dokumentert. Regner med at det ble en burger fra Burger King på bursdagsbarnet. Meget bra!
Walter S.
Takk Øyvind - Mustangen er nok også et av mine personlige favoritter fra 60-tallet (kanskje mest p.g.a. filmen "Bullit"?) - ved siden av 50-tallets Chevrolet Bel Air ...
Mvh,
Walter
Geir B.
Flotte speilinger i lakken på denne velholdte Mustangen. Mens vi er inne på gamle klassikere, må vi ikke glemme Ford Thunderbird 1955 med det lille runde sidevinduet (Porthole). Hvis du ser en slik en, må du poste bildet her på BK.
Jeg leide en Ford Mustang fra Hertz eller Avis fra SFO en gang på 90-tallet. Undermotorisert og med automatgir. Ikke mye til sportsbil. Omtrent like kjapp i akselerasjonen som min gamle VW Boble fra 1968.
;-)

MVH

Geir
Walter S.
Joda, Geir - jeg har vistnok ett eller to bilder av denne flotte T-Bird med det runde vindu på siden (ikke ofte man ser den - er det hard-top-versjoenen?) - men husker selvfølgekig ikke når jeg tok det og med hvilket kamera (arkivet er kronologisk for hvert kamera - og jeg har 7 stk.!!!) og HVOR i mitt enorme arkiv det er - men skulle jeg snuble over det, så sender jeg en melding til deg når jeg legger det ut!
Mvh,
Walter
Takk for kommentaren.
:o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu