Lysløype
Utstyr
  • Apple iPhone 7
  • iPhone 7 back camera 3.99mm f/1.8
  • Brennvidde4.0mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/2128s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger39
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1159483} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Øyvind B.
Den lille sky-dotten er særs viktig med ansiktet vendt mot lysløypa. Som om den ønsker velkommen inn. Litt eventyrlig i setting og her funker iPhone 7 utmerket . Liker blåtonen i redigeringen og bildet kler de grove kornene.
Mvh Øyvind
Jostein S.
Hei
Dette var et flott sort/hvitt motiv
Fint med veien innover. Det leder blikket fremover
Likte skyggene på veien som skaper rom og dybdevirkning
Bra balanse mellom lys og skygge her.
Det ser ut som det lysner der fremme! Dette blir nok en fin tur!
Her har du et motiv til senere, når været forandrer seg, det skymer til og det blir lys i lampene!
Harald N.
Ansiktet i skya var det første eg og såg. Velkomponert med god dybde.
Mvh Harald
Øyvind H.
Det var hyggelig med så fin respons nå på morgenkvisten. Ja, skya gjør mye av bildet, som ble til på en liten runde her i nærmiljøet. Mye skau, men en gang var det beiteland og slåttemark og bærer fortsatt preg av det, om man ser nøyere etter. Har nevnt det før, men for meg var iphone utelukket til fotografering, inntil Julian Calverley dukket opp med sine "iphoneonly"-bilder og da var det gjort. Uten sammenligning forøvrig er det nettopp det som er saken, ut å ta iphonebilder og komme tilbake senere med annet fotoutstyr og ta bilder når lampene kommer på, om ikke så lenge. Takker så mye for kjempefine kommentarer til Øyvind, Jostein og Harald.
Roar K.
Ikke mye snø her nå.
Men gjorde seg i svarthvit dette med mønster av skygger innover i bildet.

Roar
Arne S.
Ja kjenner at blikket bare blir dratt som en zoom linse mot den skydotten. Fint bilde med god komposisjon og spennende etterbehandling.
Mvh Arne
Øyvind H.
Takker også til Roar og Arne, for hyggelige og inspirerende tilbakemeldinger på bildet og vi får bare håpe det drøyer noen uker før lysene tennes og det blir mulige å bruke lysløypa til det den egentlig er tiltenkt. Ha en fortsatt god fotosommer til dere alle med hilsen fra Øyvind
Ingvald Bright N.
Dette ligner på Njåskogen her vi trimmer. Liker disse skyggene som "danser" i løypa. Bra : Ingvald
Øyvind H.
Kontrasten mellom lys- og skyggespillet var tanken her og i tillegg er bildet tatt i ei lysløype, uten lys på denne tiden av året. Takker for den fine beskrivelsen av hvordan du opplever bildet Ingvald. Det er nyttig, for en ivrig amatør, som liker å prøve seg fram. Med hilsen fra Øyvind
Jostein S.
Hei
Spektakulært med det "ansiktet" i skyen
Så det faktisk ikke med det samme ,ikke før Harald! kommenterte det
Kuuult!
Øyvind H.
Ja, det er godt observert og en kan jo fundere på om det kan være eventyrsamleren Peter Christen Asbjørnsen, som ofte var på disse kanter. Flere av historiene hans er hentet herfra. På 1860-tallet bedrev han visstnok nakenbading på Krokskogen og ble av noen tømmerfløtere etterpå betegnet, som en liten fet gasse. Kanskje han går igjen her i Nordmarka, som en flyktig sommersky, da han jo var mye på farten:)
Jostein S.
Hei
Snart klart for en tur i lysløypa, eller!
Når været skifter kan det dukke opp både det ene og det andre motivet her
Kanskje kan det være noe utenfor lysløypa også!
Øyvind H.
Det er nok skiføre i lysløypa allerede Jostein, men regnet, som er meldt til helga, gjør nok at skiene blir stående inne litt lenger. Liker helst å gå utenom løypene, litt senere på vinteren. Har også noen nye bilder på lager, men må innrømme at jeg er inne i en slags presentasjonstørke, for tiden. Bra at du minner meg på det og skal se å få bidratt litt jeg også! Mvh Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu