Naturabstrakt det her!
Utstyr
  • Panasonic DMC-TZ80
  • -
  • Brennvidde4.3mm
  • Blenderf/3.3
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger106
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1160067} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Olaf M.
Spennende abstrakt tolkning det her.
Mvh Olaf
Arne S.
Du har virkelig øynene med deg på foto tur Jostein.
Likte her spesielt godt delen ute i vannet. Et kunstverk.
Mvh Arne
Jostein S.
Hei
Takker Olaf og Arne
Det var jo svært hyggelig å høre
Torstein H.
Vakre farger med det blå vannet og de gule "tegningene," men vet ikke helt om jeg kommer overens med forgrunnen som ikke er like skarp og fin.
Uansett, spennende bilde som fanger blikket!
Jostein S.
Hei
Takk for det Torstein
Det er litt distanse så forgrunnen er uskarp
Åge M.
Dristig valg med uskarp forgrunn, og kanskje ikke alle som er fortrolig med det. Men en kan jo spørre seg hvorfor ikke også da.
Helt nydelig blåfarge, og sammen med gull er det flott.
Jon S.
Helt ærlig Jostein, her svirrer øynene mine rundt på leting etter et feste. Personlig syntes jeg denne type bilder bør ha et holdepunkt eller noe å hvile øynene på. Men du får kredit for fargespillet her og dristigheten i valg av fokusområde.
Mvh Jon
Jostein S.
Hei
Takk for kommentarer Åge og Jon
Jo Åge, det var nok et dristig valg. Intensjonen var å skape distanse til det blå motivet bak!
Skjønner at en kan lete etter et holdepunkt Jon, noe å feste blikket på. Det er det som er bakenfor, som var i tanken slik som et annet bilde for ikke lenge siden
Mitt holdepunkt ligger i den dype blå delen
Jon S.
Kjøper tenkemåten din, og jeg er absolutt "venn" av å prøve å se forbi og inn i det bakenforliggende. Fant det litt vanskelig her. Du har mange andre bilder med samme tanke, og der får du også mine "two cents".
Ellers ser jeg at det hovedsakelig er medstrøms-kommentarer jevnt over for tiden på BK. Mye anerkjennelse på bilder, men lite om hva som gjør bildene så bra, eller hvorfor man settes inn i en spesiell stemning. Helt greit så lenge flertallet er fornøyd med det. Men for meg forsvinner mye av den opprinnelige meningen bak BK. Bildekritikk er vanskelig og krevende, og det bør det også være. Tenker mest på nykommere/nybegynnere som ideelt sett burde serveres noe mer lærerikt. Dette er ikke rettet mot deg eller ditt bilde. Som sagt, flott tanke bak ditt bilde.
Mvh Jon
Øyvind H.
Spennende bidrag dette Jostein. Gull og koboltblått. Får en assosiasjon til juveléren Fabergé med påskeeggene. Kanskje var det nede i fjæra han fikk idéene sine, i det rette lyset? Tenker det er fint at noen tør å eksperimentere. Bildekritikk er et litt ullent begrep og krever stor forståelse gjennom år med mye øvelse, teknisk- og psykologisk innsikt og besittelse av en god slump kreativitet. Fokus.foto.no er vel mer å regne, som et uhøytidelig og hyggelig forum, for bildepresentasjon, med mulighet for kommentarer, noe som er helt greit. Et fint forum å kunne trene seg opp på bildekritkk er det også og alt var kanskje ikke bedre før? Det er mange årsaker til at enkelt ikke er så aktive her inne lenger og det er bra at temaet "bildekritikk", på godt og ondt, igjen bringes på bane.
Jostein S.
Hei
Takk for to svært så interessante kommentarer Jon og Øyvind
Til deg Jon: Bra du kjøper tenkemåten. Det med bildet er ikke enkelt. Skulle ønske jeg var en bedre fotograf og bedre på å kommentere. har alltid hatt en søken av det å se forbi og inn i det bakenforliggende. er åpen for å finne noe der, men det ikke lett å finne. Det er som i livet for øvrig En er på leting, men finner ikke det en leter etter! Når det gjelder BK. så er det mye å si om det. Kunne nok vært mer optimal på mange måter. Men det er ikke så mange andre muligheter heller å få profilere fotografiske uttrykk
Til deg Øyvind: Du har god evne til å fange opp ulike typer fotografiske uttrykk. Du har truffet godt på det jeg selv ønsker å formidle i flere av mine bilder. Kjekt å få støtte på fotografiske eksperimenter! Er nysgjerrig på forskjellige ting, og da blir det til at jeg prøver noe annerledes. Nå er det nå mye en kan ønske seg på BK. Positivt at nye engasjerer seg. Kunne vært mer av det!
Arild T.
God naturabstrakt! Liker at øynene søker fra det uskarpe i forgrunnet til det skarpe og asurblåe i bakkant! Fint at du eksperimenterer, og at folk har meninger og synspunkt på hvordan de liker et bilde.


Arild
Jostein S.
Hei
Takker Arild
Hyggelig å høre fra deg
Roar B.
Syns nok denne uskarpe tredjedelen blir alt for dominerende og distraherende for selve helhetsuttrykett, derfor Ingen stor entusiasme fra min side, denne gangen.
Deler forøvrig mye av tankegodset til Jon S.
Roar K.
Flott utsnitt med diagonaler.

Roar
Jostein S.
Hei
Takk til 2x Roar!
Roar B: Det skjønner jeg. Ikke bare du som synes det tror jeg! Har vel trådt litt for langt ut over den tradisjonelle "A-4 grensen" Her!
Takk for korrigeringer
Roar K: Det var en fin og nøktern kommentar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu